İnceleme şarjlı hava kompresörü

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Merhaba arkadaşlar çin’den almış olduğum hava kompresöründen çok memnun kaldım, sizlerede tavsiye ederim. 6000mah pil kapasitesi ile full şarj ettiğimde c suv aracımı alta foam 2000 ile 3 yıkama boyunca şarj etmeden köpükleyebiliyorum. Isınma konusunda bir problem yaşamadım fp bir ürün merak ettiğiniz birşey varsa seve seve yardımcı olurum.

839,94TL 58% İndirim | 1 takım araba monte enflasyon pompası kablosuz hızlı şarj otomatik algılama lastik basıncı şarj dijital ekran
839.94TRY 58% OFF|1 takım araba monte enflasyon pompası kablosuz hızlı şarj otomatik algılama lastik basıncı şarj dijital ekran| | - AliExpress

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba arkadaşlar çin’den almış olduğum hava kompresöründen çok memnun kaldım, sizlerede tavsiye ederim. 6000mah pil kapasitesi ile full şarj ettiğimde c suv aracımı alta foam 2000 ile 3 yıkama boyunca şarj etmeden köpükleyebiliyorum. Isınma konusunda bir problem yaşamadım fp bir ürün merak ettiğiniz birşey varsa seve seve yardımcı olurum.

839,94TL 58% İndirim | 1 takım araba monte enflasyon pompası kablosuz hızlı şarj otomatik algılama lastik basıncı şarj dijital ekran
839.94TRY 58% OFF|1 takım araba monte enflasyon pompası kablosuz hızlı şarj otomatik algılama lastik basıncı şarj dijital ekran| | - AliExpress
kardeşim keyifli günlerde kullan :) video ile daha güzel olur bu konu ben ve benim gibi düşünenler açısından :)

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Bu ürünün hava akış hızını sitede açıklamalarda göremedim, acaba kutusunda ya da içinden kitapçık çıkıyorsa orada yazıyorsa paylaşır mısınız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Arkadaşlar an itibari ile kompresör hava basarken hemen havayı kesiyor err diye ekranında hata veriyor bilginize :( alisxpress müşteri hizmetlerine yazdım ve video yükledim 12 saat içerisinde paramı iade ettiler bakalım açıp tamir etmeyi deneyeceğim.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Arkadaşlar an itibari ile kompresör hava basarken hemen havayı kesiyor err diye ekranında hata veriyor bilginize :( alisxpress müşteri hizmetlerine yazdım ve video yükledim 12 saat içerisinde paramı iade ettiler bakalım açıp tamir etmeyi deneyeceğim.
Sağlam bir darbe almadıysa, nemlenme olmadıysa bence yapılır.
Bende xiaominin meşhur taşınabilir hava pompasının 2. Nesil olanını aldım. 2 yıl önce almış olduğum 1. Nesil olanı da boşa çıktı, düşünen olursa iletişime geçebilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
İçine su kaçırmış olabilirsin. Pompayla köpük atarken ister istemez sağ sola yatabiliyor alta foam. Budurumda sipoptan içeri su giriyor ve doğru makinenin içine kaçıyor. Hele birde sibop biraz aşşada kalıyorsa. Pompa bir kaç güne kurusun düzelir ama sürekli o hatayı verir. Ben pompaya su kaçırdım bu sebeplerden ötürü.

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
birkere cep hizasından yere düşmüştü acaba ondan mı bilemiyorum belki dediğiniz gibi sıvı kaçmışta olabilir.

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İçine su kaçırmış olabilirsin. Pompayla köpük atarken ister istemez sağ sola yatabiliyor alta foam. Budurumda sipoptan içeri su giriyor ve doğru makinenin içine kaçıyor. Hele birde sibop biraz aşşada kalıyorsa. Pompa bir kaç güne kurusun düzelir ama sürekli o hatayı verir. Ben pompaya su kaçırdım bu sebeplerden ötürü.
Genel deneyim için teşekkürler. Uyarılarınızı dikkate alacağım

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
kompresörü açtım pilin bağlantı noktasında bir sıkıntı varmış sanırım pil yerinden çıkmış biraz onu düzelttim ve düzeldi yine cayır cayır çalışıyor :) iç yapısı çok kolay her hangibi arıza kolaylıkla tamir edilebilir içindeki pillerde internetten bulunabilen şarj edilebilir piller ömrünü tamamladığında rahatlıkla değiştirebilirim.

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
kompresörü açtım pilin bağlantı noktasında bir sıkıntı varmış sanırım pil yerinden çıkmış biraz onu düzelttim ve düzeldi yine cayır cayır çalışıyor :) iç yapısı çok kolay her hangibi arıza kolaylıkla tamir edilebilir içindeki pillerde internetten bulunabilen şarj edilebilir piller ömrünü tamamladığında rahatlıkla değiştirebilirim.
İçindeki piller 18650 mi acaba. Resim çektinizmi hiç?

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Kusura bakmayın ancak video çekme fırsatı buldum youtube yükledim sabit şekilde bu performansı veriyor ve içerisinde k2 bela şampuan var aklınıza takılan başka bir soru varsa cevaplayabilirim.

https://youtube.com/shorts/7VBl-zhOuLM?si=ZnKOfGwM0JE4y1BM
Genç nesilde gümüş bileklik ve gümüş renk kordonlu saat kullanan kalmış demek ki. Yaklaşık 40 yaş üstü olanlar kullanırdı gençliğinde o tür aksesuarları:). Uygulama ve geri dönüş için teşekkürler. Eline emeğine sağlık.

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Kardeşim düşünüp geri dönüşün için teşekkür ederim :) güzel görünüyor ama sen baya hızlısın yetiştiremiyor gibi görünüyor :) keyifle kullan :)
ne demek rica ederim müsait bir yerde tekrar detaylı bir çekim yapacağım yıkama alanında 3 adet peron vardı ve 3-4 araba beklediği için hızlı hızlı yıkama yapmaya çalıştım o yüzden bu şekilde bir video ortaya çıktı birdahaki sefere aracı baştan sona yavaş yavaş köpüklerken video çekerim :). (birde söylemeyi unuttum sibobumda kaçak var hava ve köpük kaçırıyor ona daha elim değmedi bir bakmam gerekiyor haliyle performansı düşürüyor.)

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Genç nesilde gümüş bileklik ve gümüş renk kordonlu saat kullanan kalmış demek ki. Yaklaşık 40 yaş üstü olanlar kullanırdı gençliğinde o tür aksesuarları:). Uygulama ve geri dönüş için teşekkürler. Eline emeğine sağlık.
hahahaha bu tür aksesuarları seviyorum :) , rica ederim.