Alış Şarjlı Kompresör Alımı

Cüneyd

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İstanbul Anadolu yakasında elden teslim alabilirim. Sıfır veya ikinci el sorunsuz temiz önerilere açığım. Daha çok uygun fiyatlı bir ürün arayışım var. 500-600 ₺ ye pazar yerlerinde satılanlar ne kadar işe yarar bilemediğim için foruma konu açma gereği duydum belki daha iyi bir marka alabilirim satmayı düşünen varsa. Teşekkürler

Cüneyd

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben de IK Foam var kaç bar basmam gerektiğinden nasıl emin olabilirim? Cihazın başka bir sitede de yorumlarını okumuştum çok memnun değillerdir siz memnunsanız değerlendirmeye alıyorum teşekkür ederim.

Mephistophelean

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Medimarkt te satılan bir kompresör var. Sanırım markası Neutron du. Ben aldım. Gayet memnunum. Yanılmıyorsam. 1100 gibi bir fiyatı vardı. Garanti falan bakımından sıfır olması kanaatindeyim.

Cüneyd

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fiyat olarak oralara çıkmak istemiyorum bu sefer polham gibi otomatik köpük yapıcılar var. Elimdeki IK Foam ürününü daha uygun fiyatlı şekilde modifiye etmek istiyorum teşekkürler öneriniz için.

Eng

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gözünüze kestirdiğiniz komressorlerin varsa videolarını izleyin, fikir verecektir. Bence xiaomi parasının cihazı değil ama ikinci el olarak temiz, içi açılmamış bir cihazı bu fiyatlara almayı düşünürüm. Çünkü çıkaracağı muhtemel çoğu sorunun sebepleri ve çözümleri belli, yeterince görsel kaynak var. IK Foam için ise sitesinde teknik veriler mevcut, yine modfiye yapmış kişilerin videolarında gayrıresmi üst sınırlar hakkında bilgilendirmeler vardır.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ben de IK Foam var kaç bar basmam gerektiğinden nasıl emin olabilirim? Cihazın başka bir sitede de yorumlarını okumuştum çok memnun değillerdir siz memnunsanız değerlendirmeye alıyorum teşekkür ederim.
34-35 den fazla basmamanızı tavsiye ederim. 40-45 e kadar yolu var ve hava tahliyesi için koruma shelfi var normalde ancak ne olur ne olmaz Foam için 34-35 çok yeterli

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
34-35 den fazla basmamanızı tavsiye ederim. 40-45 e kadar yolu var ve hava tahliyesi için koruma shelfi var normalde ancak ne olur ne olmaz Foam için 34-35 çok yeterli
Bende marolex var ben 38-40a kadar basıyorum bir kere sonrasında atıma başlayıp kompresörüde çalıştırıyorum aynı seviyede atıyor bütün aracı köpükledikten sonra kompresörü kapatıp şişenin havasını alıyorum

Ignorius

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

senturk35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba hocam. Bu ürün pompanın basıncı düşünce otomatik olarak tekra hava basıyor mu?

Merhaba,
Hayır otomatik basmıyor. Ben şu şekilde kullanıyorum önce 3 bar basıp pompayı dolduruyorum. Sonra köpük atmaya başlıyorum 2.5 bara düşünce çalıştırıyorum ve pompa içindeki köpük bitene kadar sabit 2.5 - 3.0 bar arası değerde tutuyor. Fazlasıyla işimi görüyor.