Şarjlı matkap ile polisaj

mscelik

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
Arkadaşlar merhaba. Elimde einhell marka 60nm tork gücü olan akülü vidalama aleti var. Bu aleti kullanarak polisaj yapabilir miyim? Polisaj makinesi alacak gücüm şu an yok. Eğer bu aletle pasta yapılırsa hangi malzemeleri önerirsiniz. Araçta ele gelen hiçbir çizik yok. Sadece fırça çizikleri var yüzeysel...

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Elimde einhell marka 60nm tork gücü olan akülü vidalama aleti var. Bu aleti kullanarak polisaj yapabilir miyim? Polisaj makinesi alacak gücüm şu an yok. Eğer bu aletle pasta yapılırsa hangi malzemeleri önerirsiniz. Araçta ele gelen hiçbir çizik yok. Sadece fırça çizikleri var yüzeysel...
bence matkap ile olacak birşey değil hani belli bir parçada çizik olsa onu gidermek icin vs kullanılabilir belki ama komple aracı yapmak hem yorucu olur hemde istenilen sonuç alinmaz geride hare hologram vs bırakabilirsiniz bunu da matkap ile gidermeniz imkansıza yakin olur karar yinede sizin :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ürünleri boşa harcamaktan öteye geçmez, boşa yoruldugunuzla kalırsınız. :)

Kutayoksuz

Çaylak Detaycı
Üye
Biraz konuyu değiştirmiş gibi olacak kusura bakmayın ama glaze tarzı ürünleri şarjlı matkapla yapsak , elle verdiğinden daha iyi sonuç verir mi? Zarar verme ihtimalimiz olabilir mi?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Biraz konuyu değiştirmiş gibi olacak kusura bakmayın ama glaze tarzı ürünleri şarjlı matkapla yapsak , elle verdiğinden daha iyi sonuç verir mi? Zarar verme ihtimalimiz olabilir mi?
Yapılabilir ancak tabi ki dandik de olsa bir polisaj makinesi kadar sonuç alınamayabilir. Zarar vermeniz de pek mümkün değil açıkçası.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araç fırçaya sokulmuş ise zaten muhtemelen cutting gerekecek,şarjlı matkap ile yapmanız pek iyi sonuçlar çıkarmaz makine izi kalır, admin beyin dediği gibi alacağınız demir tozu, kil, pastalar biraz boşa masraf olur. 3in1 bir polish alıp elle uygulama yapmanız daha az masraflı bir çözüm olur veya uygulama merkenize yaptırmanız en iyisi olur:)

mscelik

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
Üatadlardan gerekli bilgiler alındı. Şarjlı matkapla bu iş olmayacak galiba :) :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Üatadlardan gerekli bilgiler alındı. Şarjlı matkapla bu iş olmayacak galiba :):)
Yıllar önce düz mantıkla bana da yapılır gibi geliyordu. Meguiars'ın matkap için setleri var. Amazon'dan almıştım. Sonra olmayacağını öğrenince bir üzüntü olmuştu :) En azından yolun başında öğrendiniz mevzuyu.

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Aman diyim ürünleri ziyan etme fırça olduysa cutting lazımdır forumdaş ustalar daha iyi bilir hem aleti yakarsın hem de mallar boşa gider

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
take picture online hd
Ben şarjliya bu uçlardan almıştım. Özellikle eski aracımın piyano siyahı kısımlarına megiuars ultimate compound ile dalıp çok iyi isler çıkarmıştım :) ama fazlası ustaların dediği gibi zor :)

ShelbyGarage07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
üstadım diğer arkadasın belirtiği gibi uygulama yapabilirsin ama hologram %99.8 kalır el ile uygulama yaparsan daha mantıklı olur yada iyi bi uygulama merkezine uğrarsan yardımcı olurlar