Duyuru Satış Konuları Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyeleri,

1. Satıyorum- Arıyorum bölümüne satış konusu açılabilmesi için 75 mesaj sınırı getirilmiştir.İlgili konu sahibinin toplamda 75 mesajı yoksa satış konusu açmasına izin verilmeyecektir.

2. İlan sahibinin flood mesajları ile 75 mesaja ulaştığının anlaşılması durumunda satış konusu açmasına izin verilmeyecektir.

3. Forumda Alış - Satış konularında forum yönetiminin kullanıcılar arasındaki birbirleri ile olan ilişkilerinde sorumluluğu yoktur. Dolayısıyla diğer kullanıcılarla iş ilişkisinde bulunmak ve ürün alıp satmanın riski tamamen her kullanıcının kendisine ait aldığı bir risktir.

4. Konu sahibi ilanı en sık haftada 1 güncelleyebilir.( İlkine 1 Gün Uzaklaştırma, İkincisine 3 Gün Uzaklaştırma , Üçüncüsüne Süresiz Uzaklaştırma)

5. Konu sahibi ile diğer üyelerin konuyu yukarı taşımak amaçlı flood mesajı atması veya konu sahibinin konuyu yukarı taşımak için daha fazla mesaj atması yasaktır.( İlkine 3 Gün Uzaklaştırma, İkincisine 5 Gün Uzaklaştırma , Üçüncüsüne Süresiz Uzaklaştırma)

6. Forumda Alış -Satış için açılan konulara mesaj atarak şaka bile olsa "Başka Sitelerin linki ile karşılaştırma yapmak, Fiyatın pahalı, şurda şu kadara satılıyor, baltalamak gibi olmasın fiyat yüksek, aynısını dayımın oğlu almanyadan bedava gönderdi. " vb konunun akışını bozacak mesajlar atmak, satış konusu üzerinden teklif (Teklifler özel mesajla verilmelidir.) vermek yasaktır. ( İlkine 1 Gün Uzaklaştırma, İkincisine 3 Gün Uzaklaştırma , Üçüncüsüne Süresiz Uzaklaştırma)

Keyifli forumlar diliyorum.

Güncelleme : 18.05.2020

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Değerli forum üyeri satiş konulariyla alakali çok fazla rapor bildirisi aliyoruz. (Şikayet Talebi) Bunlarin başinda özellikle Satış İlanlarinin güncellenmemesi ve Fiyatlar in güncel olmamasi.

Bazi örnek şikayetler

Saticiya mesaj attim,ürün ün fiyatini yükseltti.
Saticiya mesaj attim ilan daki ürünler satilmiş.
Saticiya mesaj attim geri dönüş yapmadi.
Saticiya mesaj attim ürünü bana satmadi,baskasina satti

vs... gibi sikayetler artmiş durumda.

Yönetim olarak;

3 Hafta İcerisinde Güncellenmeyen Konular Kapatilacaktir.

Satiş yapan kişi her hafta ilani koyduğu günden itibaren 1 Hafta sonra güncellemekle sorumludur.

Satiş Yapan Kişi Ürünün veya Malzemenin Fiyatini açikca belirtmek zorundadir.

Satiş yapan kişi fiyatlarini anlik güncelleyebilir,Konusunda mesaj düzeltme yetkisi açiktir. (Şu durumla karsilasmamak adina 100₺ ürün ilandayken bir baskasi görüp almak istedigi zaman onun fiyati artti zam geldi 150₺ olur vs gibi sorunlarla karsilasmamak adina)

Unutmayalim ki burasi bir ürün satiş platformu degildir.

Herkese iyi forumlar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...