Seat Leon | Chemical Guys White Car Kit | Water Test

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben eksiği söylüyorum, farkındaysanız polisaj yapılmadığını öngördüm siz söylemeden önce. Fikir değişecek durum yok, kullanıcı tercihidir.
Bende diyorum ki canlı gözle görmediniz. Aracın polisaja ihtiyacı yok olsaydı yapardım.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
wax ı uygulamadan önce glazenin kalıntılarını silmek için m700 yada başka bişey kullandınız mı veya böyle bir şeye ihtiyaç var mıdır?

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Benim için sorun yok, gördüğümü yorumlarım. Glaze çizikleri kapattı deyip polisaja ihtiyaç yok demek enteresan bir çelişki oldu sizin için.
İlginize teşekkür ederim. Üstüne basarak aynı şeyleri tekrar etmek hiç sevmediğim bir iştir. Bu işlere yeni başlayan toy biri değilim. Çıplak gözle gördüğümü burada beyan ediyorum. Yanılıyor olabileceğinizi söylüyorum. İnatlaşma çabasına girdiğinizi görüyorum. Aracı bayiden çıkartırken bile yıkattırmadım. Aracımın boya durumu gayet iyi durumda Ve polisaj ihtiyacı YOK. Glaze yapısı gereği kılcal Çizikleri kapatıp parlak bir görüntü sağladığını bildiğinizi düşünüyorum.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İlginize teşekkür ederim. Üstüne basarak aynı şeyleri tekrar etmek hiç sevmediğim bir iştir. Bu işlere yeni başlayan toy biri değilim. Çıplak gözle gördüğümü burada beyan ediyorum. Yanılıyor olabileceğinizi söylüyorum. İnatlaşma çabasına girdiğinizi görüyorum. Araç bayiden çıkartırken bile yıkattırmadım. Aracımın boya durumu gayet iyi durumda Ve polisaj ihtiyacı YOK. Glaze yapısı gereği kılcal Çizikleri kapatıp parlak bir görüntü sağladığını bildiğinizi düşünüyorum.
Ben inatlaşmıyorum, gayet iyi niyetli yorum yapıyorum. Kimsenin konusuna kötü niyetli yorum yazmadım daha. Aksine siz inatlaşıyorsunuz.
"Ben de diyorum ki" şeklinde saygısızca yorum yapmadan önce ne demek istediğime bir bakın.

Glaze çizikleri kapattı deyip aynı zamanda polisaja ihtiyaç yok diyen sizsiniz, cevap olarak glaze i bana mı öğretmeye kalkıyorsunuz?
Çizik olup olmadığına karar verin önce. Varsa polisaja ihtiyaç yok demeyin.
Ben konuyu açıp okumazdım bile, girip inceleyip yorum yazıyoruz ki kabahat bizde

Maksimim parlaklık için makul olan glaze in çizik kapatmamasıdır. Bunu da ekleyelim.

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben inatlaşmıyorum, gayet iyi niyetli yorum yapıyorum. Kimsenin konusuna kötü niyetli yorum yazmadım daha. Aksine siz inatlaşıyorsunuz.
"Ben de diyorum ki" şeklinde saygısızca yorum yapmadan önce ne demek istediğime bir bakın.

Glaze çizikleri kapattı deyip aynı zamanda polisaja ihtiyaç yok diyen sizsiniz, cevap olarak glaze i bana mı öğretmeye kalkıyorsunuz?
Çizik olup olmadığına karar verin önce. Varsa polisaja ihtiyaç yok demeyin.
Ben konuyu açıp okumazdım bile, girip inceleyip yorum yazıyoruz ki kabahat bizde

Maksimim parlaklık için makul olan glaze in çizik kapatmamasıdır. Bunu da ekleyelim.
Size cevap verirken

İlginize teşekkür ederim.
Diyerek başladım. Size saygısızca bir cevapta vermedim. “Ben de diyorumk ki” lafını saygısızlık olarak algılamanıza şaşırdım. Saygısızlık olarak görüyorsanız mesajın altındaki rapor kısmından yetkililere raporlayabilirsiniz. Herkes kendi aracını bilir. Buna göre hareket eder. Fotoğraflarda ve videolarda görüldüğü üzere Glaze görevini başarıyla yaptı gözle görülmeyen kılcal çizikleri kapattı kusursuz bir parlaklık ve yüzey elde etmemi sağladı. Ben size glazei öğretmeye kalkmadım bildiğinizi düşündüğümü söyledim. Tekrardan ilginize teşekkür ediyorum. İyi forumlar

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Konu üzerinden bireysel tartışmaları sonlandıralım lütfen.

Keyifli forumlar.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Size cevap verirken

Diyerek başladım. Size saygısızca bir cevapta vermedim. “Ben de diyorumk ki” lafını saygısızlık olarak algılamanıza şaşırdım. Saygısızlık olarak görüyorsanız mesajın altındaki rapor kısmından yetkililere raporlayabilirsiniz. Herkes kendi aracını bilir. Buna göre hareket eder. Fotoğraflarda ve videolarda görüldüğü üzere Glaze görevini başarıyla yaptı gözle görülmeyen kılcal çizikleri kapattı kusursuz bir parlaklık ve yüzey elde etmemi sağladı. Ben size glazei öğretmeye kalkmadım bildiğinizi düşündüğümü söyledim. Tekrardan ilginize teşekkür ediyorum. İyi forumlar
Yapıcı yorumunuz için ben teşekkür ederim. İyi forumlar.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Herkese Merhaba;

Bugün ortamın verdiği imkanla geçen gün uyguladığım cg p40 ı sikkens m700 yardımı ile söküp attım
ardından temiz olan araca VP sfc2 ile bir tur geçtim. Bir nevi glaze olan kılcal çizikleri doldurup derin parlaklık veren. beyaz araçlar için üretilmiş white ligt hybird radiant finishi makita po6000c ile uyguladım. Makineyi ilk kez deneme fırsatı yakaladım. Makine çok ağır değil. yüksek devirde çalışmadım ama KC finish pedin verdiği yumuşaklık ile orbital mod da aktı gitti. ardından kit içinde yer alan beyaz araçlar için üretilmiş White waxı uyguladım. wax katı değildi. nemlendirici el kremi gibi kıvamı vardı. silerken ve uygularken hiç zorluk yaşamadım. uygulama videosu ekte 1080p izlemenizi tavsiye ederim. tam profesyonel bir video yapımcısı değilim ama elimden geldiğince editlemeye çalıştım. final resimleri de aşağıda; beyazlarında koyu renkler gibi parladığına artık inandım.

Su iticiliği test videosu. Efsane bir iticilik göremedim. Standart seviyede iticilik var.
elinize sağlık 10 numara olmuş.Leonda ayrı güzel zaten , beyaz arabada maşallah iyi parlamış.Bende az da olsa kapatıcı özelliği olduğu için autogylm srp yi çok seviyorum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi