Selam saygı ve sevgi ile

killythebid

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Vitiligo adlı cilt hastalığımdan da kaynaklı audi a4 2017 aracıma kaliteli bir cam filmi uygulatmak istiyorum. llumar irx güzel fakat fiyat yüksek geldi. llumar atr de güzel ama Solargardın cx magnum ır modelini gördüm ve kafam karıştı. Bu model llumarın irxine yakın gibime geldi. Bu konuda beni aydınlatabilecek ve tecrübeli forumdaşlarımdan nacizane yardım istiyorum

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Selamlar,

öncelikle geçmiş olsun. Ben aracıma solargard supreme serisi yaptırdım ve özellikle ısı yalıtımı ve gece görüşünden çok memnun kaldım. cx magnum serisi sanırım üst seviye bayağı. Bildiğim kadarıyla giriş seviye smoke, orta seviye supreme, üst seviye kuantum ve magnum serisi vardı. Supreme serisi bu kadar verimli ise magnum seviyesi sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum. Ben birazda sıfır araca zarar vermeden sökmeden su içinde bırakmadan yapacak bir yer istedim ve neyseki Ankara'da hem solargard uygulama yapan hemde özenli çalışan yer bulup yaptırdım.

killythebid

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Anladığım kadarıyla solargard magnum, lumar atr den iyi irx den kötü. Fiyat olarak da hemen hemen atr ile aynı.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Hoşgeldiniz.Keyifli forumlar olsun.

Geçen yıl Solargard Supreme 16 yaptırdım.Çok çok memnunum.Isı kesmesi ve gece görüş netliği çok iyi.

Solargard Ana distiribütörü Mersinde bildiğim kadarıyla.Size en iyi yardımcı olacak kişiler orada yani hocam.Ben ön sürüş camına yaptırmadığıma pişmanım.Ben de Ankarada yaptırmıştım.Yolum düşerse Mersinde en ön cama da yaptıracağım.Bizim memleketin güneşinin de maşallahı var :)

killythebid

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin

Geçen yıl Solargard Supreme 16 yaptırdım.Çok çok memnunum.Isı kesmesi ve gece görüş netliği çok iyi.

Solargard Ana distiribütörü Mersinde bildiğim kadarıyla.Size en iyi yardımcı olacak kişiler orada yani hocam.Ben ön sürüş camına yaptırmadığıma pişmanım.Ben de Ankarada yaptırmıştım.Yolum düşerse Mersinde en ön cama da yaptıracağım.Bizim memleketin güneşinin de maşallahı var :)
Çok teşekkür ederim hocam. Solar gard cx magnuma karar verdim gibi görünüyor

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Vitiligo adlı cilt hastalığımdan da kaynaklı audi a4 2017 aracıma kaliteli bir cam filmi uygulatmak istiyorum. llumar irx güzel fakat fiyat yüksek geldi. llumar atr de güzel ama Solargardın cx magnum ır modelini gördüm ve kafam karıştı. Bu model llumarın irxine yakın gibime geldi. Bu konuda beni aydınlatabilecek ve tecrübeli forumdaşlarımdan nacizane yardım istiyorum
Merhaba hoş geldiniz . 3M bayiin ‘den orjinal seramikli aynı zamanda polarize özelliği olan cam filmi tavsiye edebilirim. Alternatif olarak aklınızda bulunsun araştırabilirsiniz:) Not: Aracım hafif ticari ve ön cam dahil 4 yıldır kullanıyorum

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara

Ben aracı sıfır almıştım ve hem rezistanslardan dolayı hemde radyo anteni de benim camda rezistans şeklinde olduğundan dolayı cam filmi yaptırmak istemiyordum. O yaz uzun yola çıktım ve hava dışarda 38 derece idi. Klima açık tamam idare ediliyordu ama arabayı 5dk molaya çektiğimde pişiyorduk ve soğutmak da zor oluyordu. O gün film araştırmasına girdim ve solar gard buldum. Yaptırdım ve aracı güneşte bıraktığımda bi bindim şaşırtıcı derece arabanın için ılıktı. Hatta yaptırırken falan işte şu kadar ısı keser falaln laflarını bile hikayedir diye düşünüyordum. Ön camlara supreme 35 arkalara supreme 22 yaptırmıştım. Yaptırdıktan sonra niye daha önce yaptırmadım diye pişman bile oldum. Önceden arka cama da güneşlik seriyordum şimdi hiç gerek kalmadı. Gece görüşü netliği vs oldukça iyi.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öncelikle, geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldiniz.
Sorduğunuz sorular ile ilgili benim maalesef bilgim yok :(

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Ben aracı sıfır almıştım ve hem rezistanslardan dolayı hemde radyo anteni de benim camda rezistans şeklinde olduğundan dolayı cam filmi yaptırmak istemiyordum. O yaz uzun yola çıktım ve hava dışarda 38 derece idi. Klima açık tamam idare ediliyordu ama arabayı 5dk molaya çektiğimde pişiyorduk ve soğutmak da zor oluyordu. O gün film araştırmasına girdim ve solar gard buldum. Yaptırdım ve aracı güneşte bıraktığımda bi bindim şaşırtıcı derece arabanın için ılıktı. Hatta yaptırırken falan işte şu kadar ısı keser falaln laflarını bile hikayedir diye düşünüyordum. Ön camlara supreme 35 arkalara supreme 22 yaptırmıştım. Yaptırdıktan sonra niye daha önce yaptırmadım diye pişman bile oldum. Önceden arka cama da güneşlik seriyordum şimdi hiç gerek kalmadı. Gece görüşü netliği vs oldukça iyi.
Faydası çok zararı yok hocam.Kesinlikle öyle.Klimayı bile daha az ve yüksek derecede çalıştırıyorsun. :)

Antalyalogy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz, geçmiş olsun

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
Öncelikle merhaba ve geçmiş olsun. Bende solargard supreme 42 (hatta sekiz silindir kanalının videosuna konu olan araç) çektirdim aracıma ve oldukça memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim zaten mersinde ikamet etmekteymişsiniz , orada ki bayinin de oldukça titiz çalıştığını duymuştum.