Selamlar Honda Fc5 Aracım için Lastik Tavsiyesi Lütfen

Whiteshinedetailing

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
dostlar 2019 fc5 aracım var lastikleri 2019 yılındaki orj lastikler 1ay a kadar da yıllık izne cıkacagım haliyle arac yol yapacak ve güvenmiyorum
sizden lastik tavsiyesi istiyorum şimdiden tesekkür ederim

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Goodyear asymetric5 veya 6 tercih edebilirsiniz.

Islak ve kuru zeminde frenlemesi, kararlılığı iyi bir lastiktir. Asymetric5 uzun yıllar kullandım kesinlikle pişman etmez.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Bridgestone Turanza T005
Continental Sportcontact 5
Michelin Pilot Sport 5

Yukarı da ki lastikleri uzun süreler hatta Continentali farkı araçlarda 3 set eskitmiş biri olarak arada Conti Sport Contact 7 de yakın arkadaşlarımdan bindiğim az çok bildiğim bir lastik. Bütün bunlar içerisinde Goodyear Asymetric 6 diyorum konfor, yumuşaklık özellikle yuvarlanma sesi Premium markalar içerisinde en az sesli lastiklerden birisi. Testlerine de bakarsanız 6'nın anlarsınız zaten. Diğer yönlerine değinmedim ama bir de üzerinden yıllar geçse de ilk gün ki performansına en yakın lastik diyebilirim. Asymetric 6'nın haricinde 2 sıraya Continental Premium Contact 7'yi koyarım eğer ebatlarınız büyük degil ise.

Bu tavsiyelerim önceliği konfor ve sessizlik olarak düşünerek verdim ama performans anlamında da ıslakta kuruda yol tutuş özelliklerinde de rakiplerinin önünde olduğunu düşünüyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hankook S1 Evo2
Continental Premium Concant6
Petlas Veloxsport
Pirelli cinturato

Bu lastikleri kullanmis biri olarak ben Goodyear diyorum suan ki aracimda takili Yukardaki Lastiklerden bana gore farki sessiz olmasi ,fiyat avantaji yol tutusuda harika.

Birde Aracin Orjinal Lastik ebadini almani tavsiye ederim.
Örnek verecek olursak orjinali 215/55/17 ise daha uygun fiyata 225/45/17 kesinlikle.tavsiye etmem cok buyuk konfor kaybi var bilgin olsun 1 yildir acı olarak.tecrube ettim ince yanakli lastikte cukurlari darbeleri hepsini cok daha iyi hissediyorsun araç icinde.

Whiteshinedetailing

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hankook S1 Evo2
Continental Premium Concant6
Petlas Veloxsport
Pirelli cinturato

Bu lastikleri kullanmis biri olarak ben Goodyear diyorum suan ki aracimda takili Yukardaki Lastiklerden bana gore farki sessiz olmasi ,fiyat avantaji yol tutusuda harika.

Birde Aracin Orjinal Lastik ebadini almani tavsiye ederim.
Örnek verecek olursak orjinali 215/55/17 ise daha uygun fiyata 225/45/17 kesinlikle.tavsiye etmem cok buyuk konfor kaybi var bilgin olsun 1 yildir acı olarak.tecrube ettim ince yanakli lastikte cukurlari darbeleri hepsini cok daha iyi hissediyorsun araç icinde.
goodyear ın hangı modelı sefa hocam

Whiteshinedetailing

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bridgestone Turanza T005
Continental Sportcontact 5
Michelin Pilot Sport 5

Yukarı da ki lastikleri uzun süreler hatta Continentali farkı araçlarda 3 set eskitmiş biri olarak arada Conti Sport Contact 7 de yakın arkadaşlarımdan bindiğim az çok bildiğim bir lastik. Bütün bunlar içerisinde Goodyear Asymetric 6 diyorum konfor, yumuşaklık özellikle yuvarlanma sesi Premium markalar içerisinde en az sesli lastiklerden birisi. Testlerine de bakarsanız 6'nın anlarsınız zaten. Diğer yönlerine değinmedim ama bir de üzerinden yıllar geçse de ilk gün ki performansına en yakın lastik diyebilirim. Asymetric 6'nın haricinde 2 sıraya Continental Premium Contact 7'yi koyarım eğer ebatlarınız büyük degil ise.

Bu tavsiyelerim önceliği konfor ve sessizlik olarak düşünerek verdim ama performans anlamında da ıslakta kuruda yol tutuş özelliklerinde de rakiplerinin önünde olduğunu düşünüyorum.
cok tesekkur ederım

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Burda yazılan lastiklerin bridgestone ve pirelli haricindekilere ben hayır demem..pirelli ve bridgestone sert lastiktir konforsuzdur bence ,şöyleki ben audi a3 u aldığımda üstünde pirelli cinturato vardı daha 9000 km de..ancak son iki arabamda michelin pilot sport 4 kullanmıştım onun konforunu sessizliğini bulamadım ve lastikleri 20000 km de çıkarıp yine pilot sport 4 e geçtim.. benim tercihim şu üç lastik olurdu ..michelin,hankook ,goodyear asymetric 5 //6