Selamlar :)

GöKHaN 35

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar. Doğma büyüme izmirliyim. Yaş 27. Lojistik yönetimi mezunuyum fakat kendi tekstil firmamızda çalışıyorum. 1999'dan beri Opel kullanıcıyız. G-H-J-K kasalarını kullandık. Yaklaşık 2,5 senedir detaylı araç yıkıyorum tabiki hobi olarak. Araç yıkama konusunda baya kılımdır. Sadece 3 kere servis'te yıkanmak zorunda kaldı. ( Bakım ve teslim alınırken) Hep kendi ellerimle yıkıyorum. :alkisss:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. İzmir cok sevdiğim şehirdir. Ege mezunuyum. 2002-2007 yıllarında Karşıyaka Aksoy da kaldım.

Servise özellikle söylerseniz yıkamayın diye yıkamazlar hocam :fisilti:. Ben önceki aracımla birlikte 4 kez servise götürmüstüm hiçbirinde yıkamadılar. Tavsiye ederim.

GöKHaN 35

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. İzmir cok sevdiğim şehirdir. Ege mezunuyum. 2002-2007 yıllarında Karşıyaka Aksoy da kaldım.

Servise özellikle söylerseniz yıkamayın diye yıkamazlar hocam :fisilti:. Ben önceki aracımla birlikte 4 kez servise götürmüstüm hiçbirinde yıkamadılar. Tavsiye ederim.
Son gittiğim bakım'da özellikle söyledim servis danışmanına ama yine yıkanmıştı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim, servise ben özellikle 10 kere tembihliyorum üstüne not aldırıyorum, bakıyorlar bu deli diyorlar yıkamadan veriyorlar. En son müsteri temsilcisi senin gibisini görmedim ben dedi.
Maaşallah opelin bütün alfabesini dizmişsiniz. Forumdaki herkes kıllıkta zirve zaten :)

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Oto yıkamalardaki durumu görünce kafama silah doğrultsalarda yine yıkatmam. Adam aynı bezle hem iç hem dış temizliyor. :kurall:
Zamanında oto yıkamada çalışmıştım bezler çok kirlenirdi yerde tazzik ile yıkardık ne kadar güzel bezler olsada her türlü arac yıkandığı için illa sıkıntı olurdu birde bezleri yerde yıkamak siz düşünün :saskin: