Selamlar

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Herkese selam aranıza yeni katıldım, Çorum’da ikamet ediyorum Psikolojik Danışmanım. Forumda güzel faydalı bilgiler verilmiş, dayanışma Ve iletişim çok iyi sizlerin arasında olmak çok iyi hissettirdi. 2-3 yıl kadar süredir detailing konusunda kendimce araştırmalar Ve aracıma uygulamalar yapıyorum, sizlerden öğreneceğim ve tecrübelerinizden faydalanacağım çok konu olacaktır. Herkese uygulamalarında kolaylıklar ürünlerinde ve stoklarında bereket diliyorum..

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selam aranıza yeni katıldım, Çorum’da ikamet ediyorum Psikolojik Danışmanım. Forumda güzel faydalı bilgiler verilmiş, dayanışma Ve iletişim çok iyi sizlerin arasında olmak çok iyi hissettirdi. 2-3 yıl kadar süredir detailing konusunda kendimce araştırmalar Ve aracıma uygulamalar yapıyorum, sizlerden öğreneceğim ve tecrübelerinizden faydalanacağım çok konu olacaktır. Herkese uygulamalarında kolaylıklar ürünlerinde ve stoklarında bereket diliyorum..
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim :)

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@TarıkZS aramıza hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim. Bence arabasıyla uğraşmayı sevenler için detailing adeta terapi niteliğindedir. Bu konuda sizin görüşünü nedir ? :)

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
@TarıkZS aramıza hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim. Bence arabasıyla uğraşmayı sevenler için detailing adeta terapi niteliğindedir. Bu konuda sizin görüşünü nedir ? :)
Alican bey aynen ben de aynı düşünceleri savunuyorum.Nasıl ki Kişi mutlu olduğu sevdiği mesleği yapmalı istediği kişi ile evlenmeli aynı şekilde mutlu olacağı işlerle uğraşmalı, kimi kahvehanede bomboş oturunca mutlu olur, kimi de biz gibi temizleyip patlatınca, doğru yoldayız :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Genel cerrahlardan sonra psikolojik danışmanımızda oldu :)
Hoşgeldiniz, bizim durumumuz ne olacak, tedavisi yok diyorlar :D :D

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Genel cerrahlardan sonra psikolojik danışmanımızda oldu :)
Hoşgeldiniz, bizim durumumuz ne olacak, tedavisi yok diyorlar :D:D
Hocam merhabalar:) En güzel tedavi hastalığın üzerine gitmektir biz de öyle yapıyoruz zaten. Vallahi ben de kendimi durduramıyorum bu son diyorum ama arka sokaklar dizisi gibi final bir türlü gelmiyor. Yani sizin anlayacağınız eğer bu hastalıksa eğer hasta ama mutlu olalım:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam merhabalar:) En güzel tedavi hastalığın üzerine gitmektir biz de öyle yapıyoruz zaten. Vallahi ben de kendimi durduramıyorum bu son diyorum ama arka sokaklar dizisi gibi final bir türlü gelmiyor. Yani sizin anlayacağınız eğer bu hastalıksa eğer hasta ama mutlu olalım:)
Bugün kaşla göz arasında otomobil yıkadım, üzerine biraz bayatlamış nanolex wash coat uyguladım nasıl mutlu oldum anlatamam. Evdekilerin surat ifadesi ve tepkiler yine bilindik oldu tabiki. Dışarısı soğuk ve esiyor hadi artık uğraşma hadi eve gel demeler bitmedi :D :D
Evde de toz görmeye dayanamıyorum hemen silesim geliyor :D
Mecburen şantiyelere gittiğimde de üstüm başım kirlenmesin diye kertenkele OScar gibi adeta havada yürüyorum :D :D

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Bugün kaşla göz arasında otomobil yıkadım, üzerine biraz bayatlamış nanolex wash coat uyguladım nasıl mutlu oldum anlatamam. Evdekilerin surat ifadesi ve tepkiler yine bilindik oldu tabiki. Dışarısı soğuk ve esiyor hadi artık uğraşma hadi eve gel demeler bitmedi :D :D
Evde de toz görmeye dayanamıyorum hemen silesim geliyor :D
Mecburen şantiyelere gittiğimde de üstüm başım kirlenmesin diye kertenkele OScar gibi adeta havada yürüyorum :D :D
Evet hocam benzer şeyler yaşıyoruz hepimiz galiba. Geçen gün kayınvalidemin evinde koltukların kirlendiğini Temizlik şirketine verileceği konuşuldu tabi rahat duramadım Allah ne verdiyse giriştim:D Evde olduğum zamanlarda da çok bunalırsam bir elimde Mikrofiber bir elimde final touch yer gök siliyorum, böyle bir rahatlama şekli Yok İnan anlatılamaz siz bir de araba temizliğini düşünün:D