merhabalar arkadaşlar. ben mustafa, 30 yaşındayım, mühendisim. aracımın parlayan direksiyonunu temizlemek için youtube'da bir kaç video izlerken mevzu bi hayli derinleşti ve her fırsat bulduğumda çeşitli araştırmalar yaparken buldum kendimi. google beni genellikle detailforum.com ' a yönlendirdi fakat entryleri okuyabilmem için üye olmam gerekiyordu ve oldum
"cehalet mutluluktur" gibi bi deyiş vardır ya hani
aynı o hesap. bişeyler öğrendikce daha da merak ettim
genel olarak kabul görmüş bir kaç ürün alarak, ihtiyacım doğrultusunda işlemler yaptım, bir adet autoglym leather cleaner, 1 adet sonax deri fırçası, 1 adet sonax alcantara temizleyici köpük, 1 adet valetpro detay fırçası ve bir kaç tane valetpro, spark gibi iç temizlik amaçlı mikrofiber bez aldım
sağdan soldan nasıl yapılacağını görerek/duyarak işlemleri de hallettim problemsiz bir şekilde
fakat şimdi dış temizlik için sizlerin tecrübe ve bilgilerinize başvuracağım uygun altbaşlıklarda
cümleten iyi forumlar dilerim
"cehalet mutluluktur" gibi bi deyiş vardır ya hani
aynı o hesap. bişeyler öğrendikce daha da merak ettimgenel olarak kabul görmüş bir kaç ürün alarak, ihtiyacım doğrultusunda işlemler yaptım, bir adet autoglym leather cleaner, 1 adet sonax deri fırçası, 1 adet sonax alcantara temizleyici köpük, 1 adet valetpro detay fırçası ve bir kaç tane valetpro, spark gibi iç temizlik amaçlı mikrofiber bez aldım
sağdan soldan nasıl yapılacağını görerek/duyarak işlemleri de hallettim problemsiz bir şekilde
fakat şimdi dış temizlik için sizlerin tecrübe ve bilgilerinize başvuracağım uygun altbaşlıklarda

cümleten iyi forumlar dilerim