Herkese merhaba, aranıza Adana'dan katılıyorum. Hobi olarak detailing ile ilgileniyorum. Evimin bahçesinde kirlendikçe haftada bir yıkama yapacağım. Hobi amaçlı belki de bir heves diyip çota masraf etmemek için bir kaç ürün aldım. Siz deneyimli arkadaşlardan tavsiye ve yardım istiyorum.
Karcher K3 Basınçlı Yıkama Makinası ve Foam Lance
İç aksamda kullanmak K2 Polo Protectant Foam aldım.
Dış yıkama için Newmixin uygun fiyatlı olan gold serisi şampuanını deneyeceğim.
Kurulama havlusu olatak Spark marka orta halli bir havlu aldım.
Cartainer'ın fırça setini aldım.
Dediğim gibi amacım uygun fiyatlı ürünlerle başlayıp heveste kalmaz ise daha kaliteli ürünlerle devam etmek.
Motor altı ve kaportanın toz pislik yağ birikmiş yerlerini temizlemek, iç plastik trim ve torpidoda detaya inmek için ürün arıyorum. Lastik parlatıcı ve cam temizliği için de ürün bulamadım. Eksik kaldığım karar veremediğim ürünlerde sizden öneri bekliyorum. Uygun fiyatlı ekonomik ürünler tavsiye ederseniz memnun olurum. Mutlu günler dilerim.
Karcher K3 Basınçlı Yıkama Makinası ve Foam Lance
İç aksamda kullanmak K2 Polo Protectant Foam aldım.
Dış yıkama için Newmixin uygun fiyatlı olan gold serisi şampuanını deneyeceğim.
Kurulama havlusu olatak Spark marka orta halli bir havlu aldım.
Cartainer'ın fırça setini aldım.
Dediğim gibi amacım uygun fiyatlı ürünlerle başlayıp heveste kalmaz ise daha kaliteli ürünlerle devam etmek.
Motor altı ve kaportanın toz pislik yağ birikmiş yerlerini temizlemek, iç plastik trim ve torpidoda detaya inmek için ürün arıyorum. Lastik parlatıcı ve cam temizliği için de ürün bulamadım. Eksik kaldığım karar veremediğim ürünlerde sizden öneri bekliyorum. Uygun fiyatlı ekonomik ürünler tavsiye ederseniz memnun olurum. Mutlu günler dilerim.