Selamün aleyküm

Adiyos

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aracıma uygun cok pahalı olmayan f/p ürün önerisi yaparsanız çok memnun olurum. Evde hortum ile yıkama yapacağım basınçlı makine yok. Yıkama sampuanı cilalı mı cilasız mı tavsiye edersiniz ona göre uygun sampuan ve cila tavsiyenizi bekliyorum. Bir de saplı mikrofiber moplar var araç yüksek oldugu için bunlardan almayı düşünüyorum, daha iyi fikri olan varsa tavsiyelere açığım..

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracıma uygun cok pahalı olmayan f/p ürün önerisi yaparsanız çok memnun olurum. Evde hortum ile yıkama yapacağım basınçlı makine yok. Yıkama sampuanı cilalı mı cilasız mı tavsiye edersiniz ona göre uygun sampuan ve cila tavsiyenizi bekliyorum. Bir de saplı mikrofiber moplar var araç yüksek oldugu için bunlardan almayı düşünüyorum, daha iyi fikri olan varsa tavsiyelere açığım..
Ve Aleyküm Selam Hoşgeldiniz... Ön yıkama için birtane basınçlı pompa almanızı tavsiye ederim, K2 ürünler f/p ürünlerdir pre wash olarak Bora yaz için ön yıkama olarak Bela tavsiye ederim, aynı zamanda kova şampuanı olaraktak kullanabilirsiniz. Cilalı şamğıuan yerin hızlı cila kullanmak daha yerinde olacaktır. Yıkama mopunun çizmeyen özellikte olmasına dikkat edin.