Seramik sonrası wax atılır mı ? Veya hızlı cila mi mantıklıdır, arabama pasta cila seramik attırdım araba kirlendi artik yikamam lazim , bana hızlı cila önerisi olan var mı ? Teşekkürler
Perdeleme yapabilir kullanılacak cila sadece belirli aralıkla seramik beslemesi yapılması yeterli olur her yıkama sonrası gerekmiyor. Zaten seramik yapılma amacı da biraz olsun budur.
Peki sizden şunu rica etsem ; pasta ciladan itibaren bana 1.kat pasta 2.kat pasta 3.kat polish ve hare giderme ve 4.kat wax için marka yazar mısınız? Ve sıralamam doğru mu ? Ben kendim yapmak istiyorum o yüzden bilgi amaçlı sormuyorum, hatta waxdan sonra da boya koruma mi atmak lazım en son ve 5.kat boya korumamidir teşekkürler uzun oldu biraz kusura bakmayın
Peki sizden şunu rica etsem ; pasta ciladan itibaren bana 1.kat pasta 2.kat pasta 3.kat polish ve hare giderme ve 4.kat wax için marka yazar mısınız? Ve sıralamam doğru mu ? Ben kendim yapmak istiyorum o yüzden bilgi amaçlı sormuyorum, hatta waxdan sonra da boya koruma mi atmak lazım en son ve 5.kat boya korumamidir teşekkürler uzun oldu biraz kusura bakmayın