Seramik Sonrası Wax

Bdedeoglu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Seramik sonrası wax atılır mı ? Veya hızlı cila mi mantıklıdır, arabama pasta cila seramik attırdım araba kirlendi artik yikamam lazim , bana hızlı cila önerisi olan var mı ? Teşekkürler

morgan38

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Perdeleme yapabilir kullanılacak cila sadece belirli aralıkla seramik beslemesi yapılması yeterli olur her yıkama sonrası gerekmiyor. Zaten seramik yapılma amacı da biraz olsun budur.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
2-3 ayda bir seramik bakım ürünü ile destekleyin yetecektir. Fireball Pirouette, K2 Gravon Reload, Gyeon Ceramic Detailer, Deturner Ceramic Detailer gibi ürünlerle destekleyebilirsiniz.

Bdedeoglu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
2-3 ayda bir seramik bakım ürünü ile destekleyin yetecektir. Fireball Pirouette, K2 Gravon Reload, Gyeon Ceramic Detailer, Deturner Ceramic Detailer gibi ürünlerle destekleyebilirsiniz.
Peki sizden şunu rica etsem ; pasta ciladan itibaren bana 1.kat pasta 2.kat pasta 3.kat polish ve hare giderme ve 4.kat wax için marka yazar mısınız? Ve sıralamam doğru mu ? Ben kendim yapmak istiyorum o yüzden bilgi amaçlı sormuyorum, hatta waxdan sonra da boya koruma mi atmak lazım en son ve 5.kat boya korumamidir teşekkürler uzun oldu biraz kusura bakmayın

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Peki sizden şunu rica etsem ; pasta ciladan itibaren bana 1.kat pasta 2.kat pasta 3.kat polish ve hare giderme ve 4.kat wax için marka yazar mısınız? Ve sıralamam doğru mu ? Ben kendim yapmak istiyorum o yüzden bilgi amaçlı sormuyorum, hatta waxdan sonra da boya koruma mi atmak lazım en son ve 5.kat boya korumamidir teşekkürler uzun oldu biraz kusura bakmayın
özelden dönüş yaptım abi

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Deturner wet coat uygulasam yeterli olur mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi