ön cam'a pasta yapmak için seryum oksit arıyorum daha önce bazı siteler satıyordu. şimdi hiçbiryerde bulamadım elinde olan veya satın almak için link verebilicek olan varsa sevinirim
Ben daha önce aldım ve uygulamaya çalıştım. Bende @brkcskn ilettiği gibi malzemehane sitesinden aldım ve sorunsuz geldi. Ne kadar saf bilmiyorum ama ben saf su ile sulandırmaya çalıştım. Pek homojen çözünen bir malzeme değil. Bende biraz suyu fazla kaçırdım. Bi türlü beklediğim krem pasta kıvamına ulaşamadım 50 gr ile. Yinede olması gerektiği gibi rayon pad ile yaklaşık 5-6 dk yan cama uyguladım. Kılcal cizikleri beklediğim gibi aldı ama çok ince oldukları için normal diye düşündüm. Asıl istediğim fitil çiziklerini ne yazıkki bu süre zarfında alamadı. Bende daha fazla cesaret edemedim. Çok güzel de bir maskeleme yapamadığım için bıraktım. Yinede üzerine birde autoglym glass polish ardından da g5 yağmur kaydırıcı uygulayınca şimdilik beni tatmin etti. Yinede tavsiyem çok çok iyi bir maskeleme ve bir gün için kesinlikle tek cam çalışma. En azından benim gibi kondisyonunuz sıfırsa