Shiny Garage Extreme Wear Wax - Sentetik Katı Wax İncelemesi

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
1 in cevabi Kir Sökmede fena degil hocam simdi Snow Foam in Ph Notr olmasi veya olmamasi kisisel tercih tamamen Kostik orani yuksek Snow Foam larda Mesela DLS 125, Carwin ,B33 vs bunlarin temizligi aslinda Ph Notr olanlara gore daha iyi Wax a dokunuyor ömrünü kisaltiyor Ph Nötr Snow Foam lar in temizlik kabiliyetleri biraz daha bunlara göre zayif kendi yorumum bana gore cok ta önemli degil Wax in Ömrü 1 ay ise 15 gün gider en fazla Wax i yenilerim olur biter :)

2 nin cevabi İpa,M600,M700 veya Prep uygulayabilirsiniz sikinti olmaz Ancak folyo cok hassas Kil eldiveni hafiften kilcal cizik olusturur kaldiki Kurulama havlusu bile ciziyor Kil Eldivenini bir panelde uygulayip deneyin saha sonra tecrube ederek diger bolgelere duruma gore uygulama yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum hocam tecrübelerinizi aktardiginiz için. Killer tek kullanımlık sanırım eldiven oldugu zaman daha sonra tekrar kullanmak mümkün. Folyo oldugu için bazen amaaan nasıl olsa kaportam altinda diyip umursamamak istiyorum ama zehir bir kere isledi temiz ve parlak ciziksiz görünsün diye rahat duramiyoruz ;))

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Komutanım çok teşekkürler,kesene bereket :) uygulama zorluğuna değecek mi takip edelim :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sefa46 eline sağlık abi. "ceramic" etiketli ürünleri göre göre insanın alası geliyor, beklentiye giriyor :D inceleme için teşekkür ediyorum. şahsi görüşüm yazın kullanılır ama kışa mevsimine yaklaşılan aylarda üzer gibi. ilk yıkamasını merakla bekliyorum. o yıkama sonrası daha net yorum yapılır gibi :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Biraz kürleşme mi istiyordu acep? Yağmur sonrası boncuklar daha güzel olmuş.
İlk gun kopuk pompasi ile uzerine puskurttum suyu oda duzensiz oldu suan daha iyi bakalim 2 gundur yagmur yagiyor zaten durumunu merak ediyorum :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
İnceleme için teşekkür ederim hocam. Boncuklanma performansını fazla beğenenedim birde uygulamanın zorluğundan bahsetmişsiniz beklentiyi karşılamadı :) shiny garage ürünleri sam’s detailing e göre bi tık daha üstün diyebilir miyiz sizce?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkür ederim hocam. Boncuklanma performansını fazla beğenenedim birde uygulamanın zorluğundan bahsetmişsiniz beklentiyi karşılamadı :) shiny garage ürünleri sam’s detailing e göre bi tık daha üstün diyebilir miyiz sizce?
Hocam Tesekkur ederim yorumunuz icin aslinda genel olarak Hic bir Marka birbirinden üstün degil malesef en basitinden soyle soyleyeyim Yillardir Meguiars kullaniyoruz Wax larindaki Parlaklik bircok Premium marka ürünleri geride birakiyor ama konu dayanima gelince digerlerinin bu sefer gerisinde kaliyor Sam s in İllaki güzel ürünleri vardir Shiny Garage ve diger Tum Markalar icinde gecerli suan icin Shiny Garage nin ürünleri popülerligini koruyor Kur farkindan etkilenmedigi icin zaten şirin şişelerine diyecek yok :)