hankook neden tercih etmiyorsunu eğer fiyat olarak biraz daha uygunsa tercih edilebilir o michelin ya da goodyear arasında son yıllardaki atağı ile goodyear fena durmuyor ama benim için f/p önemli
fiyat kısmına bakaarım sonuçta aşağı yukarı bir çok lastik benzer test sonuçları veriyor
hankook s1 evo3'de olabilir aslında hocam bakalım
Michelinde ses fazla geliyor, goodyear da farklı bir yapı var, farklı iki araçta da aynı lastiği kullandım ve ikisinde de sanki ön rotlarda sorun varmış hissiyatı oluşturdu. ikisi arasında seçim yapılacaksa Michelin benim tercihim olurdu. farklı bir seçenek düşünülecek olursa da şuan ki aracımda kullandığım Continental Premium Contact6 tavsiye ederim.. çok memnunum
Üstte bahsettigim desenleri denediniz doğru mu?
Yakın arkadaşımın banaaktardığı bilgiler ve birebir gösterdiği lastiklerdi,kendisi lastikparkta depo müdürü bu arada.pilot sport 5 için kullanıcılardan olumsuz yorum çok almışlar ama 4 için öyle bir problem olmamış hiç.goodyear için de kendisi ciddi anlamda çok iyi demişti
Ps5 için ne gibi olumsuz yorumlar aldılar acaba? Goodyear f1 asm. 6'yı öneriyor yani müdürümüz öyle mi
Bahsettiğiniz lastikleri kullanmadım fakat, Michelin primacy 4 kullanıyorum oldukça memnunum bu lastiklerden ama önceki araçlarımda kullandığım debica uhp presto 2 ve nokian ları unutamıyorum

bence bu markalarıda araştırmalısınız debicayı goodyear üretiyor mesela .
Teşekkürler hocam yan firma üretimi lastiklerde şaşırtıcı performanslar gösterebiliyor doğru

Continental'in Barum markasında bunu deneyimlemistim.
Vaziyet alın lastikçi geldi

Yazlıkta : Michelin
Kışlıkta: Nokian
Der kenara çekilirim.
Ayrıca
@Berkay ps5 kullanıyor, çok memnun, oda yorumlasın
Berkay memnun olduğunu söyledi evet, Michelin biraz narin kalabilir bizim yollarda acaba sorun yaşatır mı? Xl yanaklı alsak bile tel kırma durumuyla karşılaşır mıyız?
fp olarak başarılı bulduğum için yazlık/kışlık hankook kullanıyorum.
Yazlıkda s1 evo serisi
Kışlıkta w452
S1 evo3 serisi olabilir aslında sizin kullandıgınız tam olarak bu desen mi hocam?
ebatınızda çok uçuk fiyatı yok ise michlein seçerdim yumuşak olmasından dolayı. fakat bozuk yolda dikkat etmek gerekiyor bu sebeple.
ben f/p olarak falken azenis fk510 245/30/20 tercih ettim. michlein fiyatlar çok uçtu büyük ebatlarda. hemde michleine göre 2 db daha az sesli idi. yumuşak olmasıda tercih sebeplerimden biri.
bridgestone uzak durun ama eski aracımda vardı çok sert lastiktir fakat diğerleri gibi yıpranmaz ve uzun ömürlüdür.
Yollarımız çok bozuk değil ama çokta iyi değil

Desibel konusunda ise Goodyear f1 asm 6 3 db fark atmış durumda Michelin'e .