Öneri Sizce hangi yıkama makinesi?

-dogo-

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
K2 sini yeni bozmuş biri olarak nacizane tavsiyem pompası metal bir model seçmeniz yönünde olur.Ben aldığımda 200 lira civarıydı,karcheri arayıp yedek parça pompa sorduğumda 450 lira dediler :) Pompanın plastik olması sebebiyle tamir imkanı olmuyormuş,inat edip baya gezdim. K3 de plastik olmalı ama bosch metal olarak yazıyor açıklamalarda,çok fazla beklentisi olmadan hobi amaçlı kullanım yaptığım için 100-200 lira verip tamir ettirip kullanırdım açıkcası ama şuan motoru diğer bütün aksamları sağlam olan makinem çöp oldu. Bunu göz önüne almanızı tavsiye ederim @ozer_85

firestarter

Çaylak Detaycı
Üye
Ben de K3 hakkındaki fikrimi yazayım 2 ay sonra da olsa... Makineyi 2018 yılında sıfır bayisinden almıştım. geçtiğimiz ay bariz bir basınç düşüklüğü başladı. Bu şekilde de araba yıkanıyor iş görüyordu fakat ilk günlere nazaran güçlü değildi, hortum girişindeki filtresi tıkanmıştır dedim söktüm baktım tertemiz, 3 yıl boyunca temiz kullandım ve servisin tavsiye ettiği tüm önerileri uyguladım. Neyse tamir ettireyim diye (basınekspres yan yoldaki) servisine gittim, yüzüme dahi bakılmadan bir de yarım saat servis çalışanının telefon görüşmesini bekledikten sonra 750TL masraf çıktı, en azından bi hortum bağlayıp görseydiniz belki basit bir şeydir dedim ama 100TL arıza tespit ücreti alırız dediler. Netten baktığımda makinenin sıfırının zaten 738TL olduğunu gördüm bu da ayrı bir mizah konusu. Lanet olsun dedim çıktım makineyi hurda fiyatından sattım. Şimdi çok daha profesyonel bir makine alacağım fakat bir daha karcher firmasına para kazandırmak istemem, tercihim bosch yönünde olur...

Sizin de yeni makineniz hayırlı olsun...

dvrzener

Çaylak Detaycı
Üye
İl
DİYARBAKIR
Ben geçen ay İhtiyaç kredisi çekerek dişimden tırnağımdan arttırdığım parayla ödediğim kredi parası ile araba aldım. Ve aldığım arabanın koltuk kaplamalarını bir oto yıkamacı heba etti resmen. Garanti kapsamına veya kasko kapsamına girmediği için halı yıkama makinesi ile koltuklarımı yıkayan yıkamacıya dava açıp kazandım. Makineyi kullanmayı biliyorsanız alın derim yoksa arabanıza zarar verirsiniz.