Skoda Rapid Detailing

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine emeğine sağlık.
Arkadaşın kaput ve çamurluktaki göçükleri düzeltmediğine pişman olur yüksek ihtimalle o bölgedeki yansımaları gördükçe.
Teşekkür ederim, artık kendi bileceği iş, düzeltirir büyük ihtimalle artık.
Elinize sağlık. Piano siyahlarında elle uygulamada sonuç alınırmı. Tavsiyeniz ne olur. Normal boyaya oranla daha ince değil mi mikronu hocam.
Teşekkür ederim, çok hassas bölgeler. Elle bu sonucu almak zor ama düzelme sağlanır tabiiki.
Abi ellerine sağlık. Müthiş bir uygulama ile tam gaz devam ediyorsun. Aracın rengi yapılan işçiliğin karşılığını vermiş. Aracın tüm kusurları meydana çıkmış. Senin performansına da maşallah demeden geçemeyeceğim abi. :alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, renk çok hoştu gerçekten.
Abi ellerine sağlık. Sana böyle renkler lazım. Griden beyazdan uzak dur :D
Teşekkür ederim kardeşim, Antalya'nın %90 ı beyaz ben ne yapayım:)

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ellerine saglik Master.......bu resimlerden sonra Prima Amigo icin baya sabirsizlaniyorum artik . Uygulama yine herzamanki gibin harika .

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Abi eline saglik yine masterlik rutbesine yakisir nitelikte uygulama gelmis. Her sey bir yana, bu 50/50 resimler ve sari spot altindaki resimlere bayildim. Aracin ustunden resmen bir katman cikmis cok basarili. Ic kisimda sonaxin finishi cok guzel duruyor. Magic sponge maalesef bazen bu kondisyonda son care olarak gerekebiliyor. Yine umuyorum ki asla eski kondisyonuna donmez arac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık emeğine sağlık abi, yine çıtayı yükseltiyorsun yetisemiyoruz <3 :tesellii:Maşallah renkte tam detaylik ,yapılanın hakkını vermiş.:taraa:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi eline saglik yine masterlik rutbesine yakisir nitelikte uygulama gelmis. Her sey bir yana, bu 50/50 resimler ve sari spot altindaki resimlere bayildim. Aracin ustunden resmen bir katman cikmis cok basarili. Ic kisimda sonaxin finishi cok guzel duruyor. Magic sponge maalesef bazen bu kondisyonda son care olarak gerekebiliyor. Yine umuyorum ki asla eski kondisyonuna donmez arac.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim kardeşim, Aynen ölü katmanı aldım üstünden alttan çok güzel bir renk çıktı.
Ellerine sağlık emeğine sağlık abi, yine çıtayı yükseltiyorsun yetisemiyoruz <3:tesellii:Maşallah renkte tam detaylik ,yapılanın hakkını vermiş.:taraa:
Teşekkür ederim kardeşim, çitalar yükselsin ki yeni ufuklara yelken açalım.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Sıfır araç olarak bayide satılabilir bence:) tebrik ederim abi harika iş çıkartmışsın yine iştahla okudum.

Bu uygulamaları yaptığın yer evinin önü sanırım ve bahçe duvarı gibi bir şey görmedim sıkıntı oluyor mu sokak kenarında yapınca üzeri de brandalı bir alan çünkü.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sıfır araç olarak bayide satılabilir bence:) tebrik ederim abi harika iş çıkartmışsın yine iştahla okudum.

Bu uygulamaları yaptığın yer evinin önü sanırım ve bahçe duvarı gibi bir şey görmedim sıkıntı oluyor mu sokak kenarında yapınca üzeri de brandalı bir alan çünkü.
Teşekkür ederim kardeşim, evimin önü, bir sıkıntı olmuyor.