Sn Fotodan Merhaba

SerkanFoto NS

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Selamlar Ben Serkan Fotografcıyım Organizasyonlarda Dış Cekimler yapmaktayım Ankara Elmadag dan katılıyorum Pandemi nedeniyle pek işlerim olmuyor Ufak Tefek işlerle ugrasıyorum Kendi aracım var Biraz Pasta Cila için arastırmalar vs yaparken Google de ilk sayfada bu site yi gördüm üye oldum bu ladar :gulumsemex:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar diliyorum. Bende fotoğrafçıyım ama ne arabanın ne kendimin fotoğrafını çekmedim daha hiç. Anca arada bir telefon ile

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Selamlar Ben Serkan Fotografcıyım Organizasyonlarda Dış Cekimler yapmaktayım Ankara Elmadag dan katılıyorum Pandemi nedeniyle pek işlerim olmuyor Ufak Tefek işlerle ugrasıyorum Kendi aracım var Biraz Pasta Cila için arastırmalar vs yaparken Google de ilk sayfada bu site yi gördüm üye oldum bu ladar :gulumsemex:
Aramıza hoşgeldiniz :)
Hangi marka/model makina ve ekipmanları kullanıyorsunuz :)

SilverRose

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Osmaniye
Hocam şuan Canon R5 Makinam ve Ekipmanım var Dış çekimlere yanımda her zaman Canon 80d önünde 18-135 lens ile beraber kullanıyorum 2 yılda Ömrünü tamamlatabiliyorum Antalya Alanya ve Muğla Fethiye Otellerde çalışıyordum malesef şuan Ankara da kendi kendime takiliyorum

SerkanFoto NS

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Hocam şuan Canon R5 Makinam ve Ekipmanım var Dış çekimlere yanımda her zaman Canon 80d önünde 18-135 lens ile beraber kullanıyorum 2 yılda Ömrünü tamamlatabiliyorum Antalya Alanya ve Muğla Fethiye Otellerde çalışıyordum malesef şuan Ankara da kendi kendime takiliyorum
Guzelmiş hocam ekipmanınız bende Canon R5 kullanıyorum

SerkanFoto NS

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Bende Ankaradayım