Alış Snow Foam

coskusu06

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Autoglym Polar Blast snow foam kullanıyorum ama foamer icin fazla yogun geliyor sanırım atım yaparken sorun oluyor..

Ilposan Maxi 5 lt ile kullanmak için kir çözümü güzel bir snow foam arıyorum 500 ml veya 1 litre

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Autoglym Polar Blast snow foam kullanıyorum ama foamer icin fazla yogun geliyor sanırım atım yaparken sorun oluyor..

Ilposan Maxi 5 lt ile kullanmak için kir çözümü güzel bir snow foam arıyorum 500 ml veya 1 litre
güçlü olarak Flowey B33
Ph notr olarak EV13

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Polar blast genelde foam lance ile uygulanıyor videolar da hep öyle gördüm. Oranı azaltıp deneyim bir de.

Bende de valet pro foamula 1 ve valet pro advence neutral snow foam var. İsterseniz yardımcı olabilirim.

ön yıkama için idealdir. Ama tabi akabinde temaslı yıkamada da kova şampuanı tavsiye ederim. Ekstra maliyet gibi görünse de Daha ekonomik olur sizin için.

Rmpolish

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhabalar Trendyol ve n11 detailforum mağaza ismi olarak valetpro auto finesse autobrite markaların şampuanları mevcuttur bölümmüş olarak da mevcuttur 250ml kadar bölünmüş ürünler vardır dilerseniz oradan da alışveriş yapabilir ya da bakabilirsiniz ürünlerimize