Soft 99 Fusso Coat

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Aracıma soft 99 Fusso coat uyguladım hangi şampuanı kullanmalıyım uzun ömürlü olması için.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aracıma soft 99 Fusso coat uyguladım hangi şampuanı kullanmalıyım uzun ömürlü olması için.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulabilirseniz Soft99 Extra Gold Shampoo'yu kullanın. Bulamazsanız, Kiwami Exteme Gloss shampoo'da olur.
Ki kendisi bu adreste mevcut.
Soft99 Premium Wax In Shampoo-Gümüş Araçlar İçin Cilalı Şampuan 750ml. : DIŞ BAKIM ÜRÜNLERİ : www.boyassi.com
Bu yazdığım iki şampuan pH dengeli şampuanlar olup özellikle Extra Gold'un destekleyici özelliği mevcuttur. (hiç cila olmayan yüzeyde extra gold cilalı, boncuklanmalı yüzey yaratamıyor)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bulabilirseniz Soft99 Extra Gold Shampoo'yu kullanın. Bulamazsanız, Kiwami Exteme Gloss shampoo'da olur.
Soft99 Premium Wax In Shampoo-Gümüş Araçlar İçin Cilalı Şampuan 750ml. : DIŞ BAKIM ÜRÜNLERİ : www.boyassi.com
Bu yazdığım iki şampuan pH dengeli şampuanlar olup özellikle Extra Gold'un destekleyici özelliği mevcuttur. (hiç cila olmayan yüzeyde extra gold cilalı, boncuklanmalı yüzey yaratamıyor)
Hakan abi Soft99 Extra Gold sanki hiç köpürmüyor gibi, kıvamı da bir garip incecik su gibi. Acaba formül değişti mi, yoksa ben mi sevemedim. :)

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
fosso coat ı bende kullanıyorum ara ara autantıc de uyguluyorum aracıma sampuan konusunda benım de kafam karısık fuamula1 foam kullanıyorum kova ıcınde meguars sampuanım var suan sanırım meguars ı kullanmamam gerek zaten yıkma sonralarında cg hybrıt07 veya sonax bsd uyguluyorum araca

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
abi bizim rutin ph nötr yıkamalarımıza göre bu şampuanların gerçekten bir farkı var mı fusso üzerinde ?