Soft99 4X Tire Cleaner Incelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Soft99 4X Tire Cleaner yani lastik temizleyici ve parlatıcı/koruyucu ürünü aslında 2 çeşit, ambalajları bile neredeyse aynı ama birinin isminin sonunda (T) yazılmış, halen o T ibaresinin ne olduğunu çözemedim çünkü Soft99 web sitesini güncellemiş ve ürün gamından sonunda (T) ibaresi olan aynı ürünü kaldırmış. Aynı ürün diyorum çünkü açıklamaları da birebir aynıydı. Videosunu izleyeceğiniz bu ürün (T) harfsiz olan versiyon.

Ürünün içeriğinden silikon var, bu nedenle de biraz daha fazla dayanım gösteriyor. İlk başta köpük gibi püskürüyor ama çok çabuk kuruyor, ben biraz bol bulamaç kullandığımdan benim uygulamanın tamamen kuruması 15-20 dk'yı bulmuştu. Eğer yağmur-çamur görmez ise tahminim 4 hafta boyunca lastik üzerinde kalabilecektir ama ilk günkü parlaklık 1 hafta sonra yavaş yavaş etkisini kaybediyor, yerini siyah bir lastik yanağına bırakıyor.

Yağmur yağdığında ise hemen etkisini kaybetmiyor, 1 hafta yağışlı havada kullanmıştım lastik yanakları neredeyse hiç kirlenmemişti. Sonuç olarak ürün fiyatı uygun olduğu sürece ben bittikçe yenisini alırım.

Kirli ve ıslak lastik üzerine uygulama

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bu tip urunlerin uygulamasi cok kolay ve guzel bende bu tip urunleri daha cok seviyorum abi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Güzel ürünmüş. Benim lastik yanaklarında bir sürü tırtık var. Süngerle uygulama yapmak eziyet oluyor. Buna bir bakayım. Tahminen kaç uygulama çıkartır @SubaruOutback ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Paian' Alıntı:
Güzel ürünmüş. Benim lastik yanaklarında bir sürü tırtık var. Süngerle uygulama yapmak eziyet oluyor. Buna bir bakayım. Tahminen kaç uygulama çıkartır @SubaruOutback ?
Ben bir tüpü 5 defa kullanabildim. Biraz elim bol, idareli kullananlar rahat rahat 7 uygulama yapar diye tahmin ediyorum. Hatta, lastikler 15-16 inch ise rahat rahat 7 uygulama çıkartır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
İnceleme için teşekkürler pratik ürünmüş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Teşekkürler inceleme için ,ürün cazip fakat fiyatı pek öyle değil :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben indirimdeyken kaçırdım, kalmamıştı.Çok üzülmüştüm.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
onurçiko' Alıntı:
Ben indirimdeyken kaçırdım, kalmamıştı.Çok üzülmüştüm.
Konuşalım, Mayıs başında 4X'lere %50 indirim olsun, valla ben şahsen 4 tane alırım :)

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Güzel ürüne benziyor, maskeleme özelliği de güzel, test için teşekkürler Hakan :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
CNR Detailing' Alıntı:
Eline sağlık abi fısfıs lastik parlatıcılara bayılıyorum :)
Rica ederim, bu ürün benim favorilerim arasında yer alıyor. Süngere dökük lastiğe sürülen ürünler çok zaman kaybettiriyor, sünger perişan oluyor, eller kirleniyor, lastiğin her noktasına ürünü eşit süremiyorsun ama böyle fısfıs olanlar mis.