İnceleme Soft99 Deri ve Plastik İçin Temizlik ve Koruma Mendili

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Efem baştan söyleyeyim maalesef bu ürün Türkiye'de satılmıyor. (Gerçi bir ara satılmıştı..) Bu ürün, ilginç bir ürün zira asıl amacı deri temizliği ve koruması ama boyasız plastik yüzeylerde de kullanabiliyorsunuz. Derin kirler üzerinde deneme şansım olmadı ama yüzeysel kirleri temizlemekte gayet başarılı. Yani, pratik ve günü kurtaran, el altında bulunursa iyi olur diyebileceğim bir ürün.
Mendilin etkisi, uzun sürmüyor, her gün kullanılan otomobilde 15 gün sonra etkisi bitiyor. Paket içerisinde 7 adet mendil var, emsallerine göre bu rakam oldukça az. Niye bu kadar az mendil var, nedir hikmeti bilmiyorum. Belki, çabuk bitsin, içinde kurumasın diye düşünüyorum. ,
Neyse efem, lafı fazla uzatmayayım, izlemek isteyen olursa diye vidoyu aşağıya bırakıyorum. :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Mendillerin efendisi eline emeğine sağlık abi , japonlar sırf sen incele diye mendil türevi ürünler üretecek abi konuştum :smilex:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Mendillerin efendisi eline emeğine sağlık abi , japonlar sırf sen incele diye mendil türevi ürünler üretecek abi konuştum :smilex:
Burada satılmayan bir markanın daha mendil tipi ürünlerinden aldım. Yine burada satılmayan bir markanın şampuanı var. Pek yakında bu sinemada :)