Soft99'da henüz kullanmadığın ürün kaldı mı diye soracaksanız, inanılır gibi değil ama henüz kullanmadığım ürünler var. Bu üründe düne kadar kullanmadığım ürünlerdendi. X3'ün kumaş koltuklarında da deneyeceğim ama dramatik bir görüntü çıkacağını sanmadığım için ilk etapta Duster'da kullandım.
Sonrasında da pek yakında satacağım çocuk koltuğunda deneyeceğim. Bir de tavanda deneme yapmak niyetindeyim. O nedenle de stokta 2 tane hiç açılmamış daha ürün var ama sırasıyla onları da imha edeceğim.
Efem, ürün malesef Türkiye'de satılmıyor, tamamen merakımdan satın aldığım bir üründü ve işimi de gördü. Zira, içinde bol bulamaç ürün yok, çok çabuk kuruyor ve buram buram bir kokusu da yok.
Dolayısıyla, tam benim için biçilmiş bir kaftan
Duster'da yüzeysel olan kirlerde kullandım ve anında tertemiz bir yüzey elde edebildim.
Merak edenler için videoyu aşağıya bırakıyorum. İzlemek mecburi değil
Sonrasında da pek yakında satacağım çocuk koltuğunda deneyeceğim. Bir de tavanda deneme yapmak niyetindeyim. O nedenle de stokta 2 tane hiç açılmamış daha ürün var ama sırasıyla onları da imha edeceğim.
Efem, ürün malesef Türkiye'de satılmıyor, tamamen merakımdan satın aldığım bir üründü ve işimi de gördü. Zira, içinde bol bulamaç ürün yok, çok çabuk kuruyor ve buram buram bir kokusu da yok.
Dolayısıyla, tam benim için biçilmiş bir kaftan
Merak edenler için videoyu aşağıya bırakıyorum. İzlemek mecburi değil