Soft99 Fukupika Spray Type Susuz Temizlik ve Hızlı Cila Incelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Uzun süredir, gözlemlediğim, kullandığım ürünün incelemesini paylaşmak istedim.

Kendisi Soft99'un cila kategorisinde satılan asıl amacı susuz temizlik olan ancak aynı zamanda hızlı cila etkisi olan bir ürün. Birkaç otomobilde denemeler yaptım, en bakımsız otomobilin boyasını bile ki bu beyaz renkli bir Linea'dı, parlak hale getirdi.
Adamların bu ürünün cila özelliğinin dayanımı ile ilgili herhangi bir vaadi yok. Kışın özelliklede bol yağışlı günlerde cila etkisi 1 hafta sürüyor. Hava sıcaklığı 10-15 derece ve üzerinde olduğunda ve özellikle de yağışsız günlere denk geldiğinizde 3 hafta etkisi sürüyor.
Ürünü, boyasız plastik yüzeylerde, jantta, camda, kromda, egzozda...vs'de kullanabiliyorsunuz.
Bugüne kadar susuz temizlik ve cila etkisi olan ürünlerden Arexons'u ve bu ürünü çok beğendim. Uygulaması çok kolay, yüzeye ürünü sıkıyorsunuz, bekletmeden siliyorsunuz ve geride ne yağlı bir tabaka kalıyor ne de iz kalıyor. Ürünü silmeyi unutursanız da sıkıntı yok, kuru kuru ebzle silersenizde çıkıyor ama en güzeli beze bir fıs ürün sıkın ve silmeyi unuttuğunuz yüzeye bezi sürün bitti gitti. Her hafta yıkama sonrasında kuru zemine ürünü uygularsanız çok daha güzel olur ama tek uygulama ile de sizi şaşırtacak :)
Ürünün camlarda yağmur damlası kaydırıcı etkisi de var. Ben sevdim bu ürünü, neyseki stokta bir tane daha var.

P.S: Konuyu ilk olarak buraya açtım :)

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Susuz temizlik, teyemmüm sayılır Hakan bize gelmez. Yok ama illa sen para verecem diyorsun biz ne yapalım :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
gecceanduana' Alıntı:
Susuz temizlik, teyemmüm sayılır Hakan bize gelmez. Yok ama illa sen para verecem diyorsun biz ne yapalım :)
İlla susuz temizlik için kullanman gerekmiyor, çok güzel hızlı cila işlevi var :)

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
SubaruOutback' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:
İlla susuz temizlik için kullanman gerekmiyor, çok güzel hızlı cila işlevi var :)
:D onun cilasını yerim. At fusso 6 ay arkana bakma. Ben senin evini bulayım, bu başlıkları yengeye göstereyim bak neler oluyor. Bırak susuz temizlemeyi 1 şişe su aldırmayacaklar sana :D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
gecceanduana' Alıntı:
SubaruOutback' Alıntı:
:D onun cilasını yerim. At fusso 6 ay arkana bakma. Ben senin evini bulayım, bu başlıkları yengeye göstereyim bak neler oluyor. Bırak susuz temizlemeyi 1 şişe su aldırmayacaklar sana :D
Hahaha hepsinden haberi var :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@SubaruOutback

レビューのおかげで.

Artık az çok Japon'ca öğrenmişsinizdir :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Adnant1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Youtubeden vdeoyu izlerken kesin konusu açılmıstır yorumumu yapim dedim ürün bana göre değil ama kullanmak isteyenlere yol gösterici olmus elinize sağlık :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Adnant1' Alıntı:
Youtubeden vdeoyu izlerken kesin konusu açılmıstır yorumumu yapim dedim ürün bana göre değil ama kullanmak isteyenlere yol gösterici olmus elinize sağlık :)
Teşekkür ederim :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Eline sağlık Hakan abi. Bende bundan var ben bunu ıslak yüzeye sıkıp duruluyordum iş görüyordu.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Eline sağlık Hakan abi. Bende bundan var ben bunu ıslak yüzeye sıkıp duruluyordum iş görüyordu.
Islak yüzeyde uygulama yaptım sanki etkisi azalıyordu o nedenle bende kuru yüzeye uyguladım :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
SubaruOutback' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Islak yüzeyde uygulama yaptım sanki etkisi azalıyordu o nedenle bende kuru yüzeye uyguladım :)
Üşengeç zamanıma gelince öyle oluyor etkisinden çok iş yapıyorsa tamam o anlık :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık saglık hakan, test için teşekkürler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
@SubaruOutback Ellerine sağlık abi.. Ürünü ayrı uygulamayı ayrı konunun sadece bizde olmasına da ayrı bi sevindim.. :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hakan abi bir de bunu strong type olanı var ben onu kullanmıştım, oldukça memnundum. Hele aldığım fiyatı da düşünülünce bence harika üründü.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
SubaruOutback' Alıntı:

Kendisi Soft99'un cila kategorisinde satılan asıl amacı susuz temizlik olan ancak aynı zamanda hızlı cila etkisi olan bir ürün. Birkaç otomobilde denemeler yaptım, en bakımsız otomobilin boyasını bile ki bu beyaz renkli bir Linea'dı, parlak hale getirdi.
Adamların bu ürünün cila özelliğinin dayanımı ile ilgili herhangi bir vaadi yok. Kışın özelliklede bol yağışlı günlerde cila etkisi 1 hafta sürüyor. Hava sıcaklığı 10-15 derece ve üzerinde olduğunda ve özellikle de yağışsız günlere denk geldiğinizde 3 hafta etkisi sürüyor.
Ürünü, boyasız plastik yüzeylerde, jantta, camda, kromda, egzozda...vs'de kullanabiliyorsunuz.
Bugüne kadar susuz temizlik ve cila etkisi olan ürünlerden Arexons'u ve bu ürünü çok beğendim. Uygulaması çok kolay, yüzeye ürünü sıkıyorsunuz, bekletmeden siliyorsunuz ve geride ne yağlı bir tabaka kalıyor ne de iz kalıyor. Ürünü silmeyi unutursanız da sıkıntı yok, kuru kuru ebzle silersenizde çıkıyor ama en güzeli beze bir fıs ürün sıkın ve silmeyi unuttuğunuz yüzeye bezi sürün bitti gitti. Her hafta yıkama sonrasında kuru zemine ürünü uygularsanız çok daha güzel olur ama tek uygulama ile de sizi şaşırtacak :)
Ürünün camlarda yağmur damlası kaydırıcı etkisi de var. Ben sevdim bu ürünü, neyseki stokta bir tane daha var.

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lu_AThIPtq4[/video]
Test için teşekkürler
Ürünün asıl görevi susuz temizlik demişsiniz
Bir de koruma için bir vaadleri yok demişsiniz
Kimyasal adamlarda da soft99 un kendi sitesinde de üründen hızlı cila diye bahsediliyor ve üç ay korumadan bahsediliyor
Siz acaba bahsettiğiniz bilgileri nereden edindiniz
Sizin yazdıklarınızı ciddiye alıyorum fakat diğer sitelerde okuduklarımdan kafam karıştı
Şimdi arabam hafif tozlu acaba bunu kuru olarak tozlu araca mı uygulasam yoksa yıkadıktan sonra mı karar veremedim
Açıkçası tozlu araca uygulamak istiyorum ama çizmekten de korkuyorum

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
ccibb' Alıntı:
SubaruOutback' Alıntı:

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lu_AThIPtq4[/video]
Test için teşekkürler
Ürünün asıl görevi susuz temizlik demişsiniz
Bir de  koruma için bir vaadleri yok demişsiniz
Kimyasal adamlarda da soft99 un kendi sitesinde de üründen hızlı cila diye bahsediliyor ve üç ay korumadan bahsediliyor
Siz acaba bahsettiğiniz bilgileri nereden edindiniz
Sizin yazdıklarınızı ciddiye alıyorum fakat diğer sitelerde okuduklarımdan kafam karıştı
Şimdi arabam hafif tozlu acaba bunu kuru olarak tozlu araca mı uygulasam yoksa yıkadıktan sonra mı karar veremedim
Açıkçası tozlu araca uygulamak istiyorum ama çizmekten de korkuyorum
Siz muhtemelen advanced olanı okudunuz. Bu serinin baz versiyonu, bunun için 3 ay koruma vaadleri bulunmuyor. Advanced ve Strong versiyonlarda 3 ay koruma vaadi var :)
Ürünün üzerinde zaten tozlu ve hafif kirli yüzeye sıkıp uygulayın yazıyor :)