Soft99 Fukupika Stain Cleaner Wipe/Su Lekesi Temizleyen Mendil İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Baştan yazayım, malesef bu ürün TR'de satılmıyor. Ben merak edip amazon'dan satın almıştım. Birkaç defa kullandıktan sonra video çekeyim dedim ama video çekerken kullandığım mendil elime nemli gelince malesef mendildeki ürünün bir miktar kuruduğunu uygulama yaparken anlayabildim. Normal şartlarda kireç lekesini tek geçişte temizliyor, yani içeriği oldukça agresif. O nedenle de boyasız yüzeylerde ve boyalı ama hassas yüzeylerde kullanmayın diye ifade etmişler.
Bir miktar kokusu var ama rahatsız edici boyutta değil. Tek geçişte kireç lekesini temizliyor ama geride puslu bir yüzey kalabiliyor, endişe edecek bir durum değil, puslu yüzeyi bir kez daha aynı mendille silersenizde çıkar ya da başka bir temiz mf bez ile silerseniz de o puslu görüntü temizlenir. (puslu görüntü oluşursa kurumasına izin vermeyin aksi halde temiz mf bezi ıslatıp öyle uygulama yapmanız lazım.

Lafı fazla uzatmadan aha video :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
On numara ürün.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Nanolex'den bir tık daha iyi ama gerçekten de agresif ürün. Mendil kutusunun ağzı sanırım biraz açık kalmış bende fark etmemişim o nedenle de ilk çektiğim mendilde az ürün kalmış. Mendil kurumamış olsa video 30sn sürerdi :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Japonlar bu işi biliyor bu markayi seviyorum.. Ellerine sağlık abi.. Kimyasal adamlar getirse de alsak..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok pratik ürünmüş, çizermi diye aklıma gelmedi değil. Eline sağlık. Devamı gelsin videolarını izlemek büyük keyif veriyor.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Eline sağlık @SubaruOutback güzel pratik ürüne benziyor.Kimyasaladamlar ahmet abi getirirse stoğa eklemek gerek

Bu arada arka plandaki rx8 kimin abi? Daha bi keyifle izledim videoyu o ince ayrıntıyla :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık @SubaruOutback güzel pratik ürüne benziyor.Kimyasaladamlar ahmet abi getirirse stoğa eklemek gerek

Bu arada arka plandaki rx8 kimin abi? Daha bi keyifle izledim videoyu o ince ayrıntıyla :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arka plandaki RX8 komşunun otomobili, genelde yatıyor :( 1-2 sefer kullandığını gördüm. Kullanamdan önce motor yağlama yapsın, ısınsın..vs olsun diye uzaktan motoru çalıştırıp öyle biniyor otomobile :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Çok pratik ürünmüş, çizermi diye aklıma gelmedi değil. Eline sağlık. Devamı gelsin videolarını izlemek büyük keyif veriyor.
Gördüğüm kadarıyla yüzeyi çizmiyor. Bu adamlar ıslak mendil olayının suyunu çıkarmışlar sağolsunlar :)