Baştan yazayım, malesef bu ürün TR'de satılmıyor. Ben merak edip amazon'dan satın almıştım. Birkaç defa kullandıktan sonra video çekeyim dedim ama video çekerken kullandığım mendil elime nemli gelince malesef mendildeki ürünün bir miktar kuruduğunu uygulama yaparken anlayabildim. Normal şartlarda kireç lekesini tek geçişte temizliyor, yani içeriği oldukça agresif. O nedenle de boyasız yüzeylerde ve boyalı ama hassas yüzeylerde kullanmayın diye ifade etmişler.
Bir miktar kokusu var ama rahatsız edici boyutta değil. Tek geçişte kireç lekesini temizliyor ama geride puslu bir yüzey kalabiliyor, endişe edecek bir durum değil, puslu yüzeyi bir kez daha aynı mendille silersenizde çıkar ya da başka bir temiz mf bez ile silerseniz de o puslu görüntü temizlenir. (puslu görüntü oluşursa kurumasına izin vermeyin aksi halde temiz mf bezi ıslatıp öyle uygulama yapmanız lazım.
Lafı fazla uzatmadan aha video
Bir miktar kokusu var ama rahatsız edici boyutta değil. Tek geçişte kireç lekesini temizliyor ama geride puslu bir yüzey kalabiliyor, endişe edecek bir durum değil, puslu yüzeyi bir kez daha aynı mendille silersenizde çıkar ya da başka bir temiz mf bez ile silerseniz de o puslu görüntü temizlenir. (puslu görüntü oluşursa kurumasına izin vermeyin aksi halde temiz mf bezi ıslatıp öyle uygulama yapmanız lazım.
Lafı fazla uzatmadan aha video