Bugün incelediğimiz ürün soft99 un ironout sınıfındaki ürünü iron terminator
Fotoğraflardan önce söyleyebileceğim kokusunun sınıf standartlarına göre bir tık daha katlanılabilir olması
Öncelikle jantların uygulama öncesi fotoğrafları;
Jantların birine sadece ürünü sıkıp bekledim diğerine ise açıklamalarında anlattığı gibi sıkıp fırçayla müdahale ettim
Ortalama beş dakika bekledikten sonraki durum;
Kirli jantta morarmalar başarılı
Bu tarz ürünlerde çok tecrübeli değilim daha önce kullandığım purplerain ile benzer performans gösterdi ama bu kadarı bana yetmedi tabi
Diğer iki janttan birini sadece basınçlı suyla yıkadım diğerini de rutin yıkamalardaki gibi bilberry sıkıp fırçaladım ve basınçlı suyla duruladım
Bir müddet suların süzülüp kuruması için bekledim ve ürünü bu jantlara uyguladım
Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi bilberry ile fırçalanan jant neredeyse hiç morarmadı
Diğer jantta ise morarma çok sınırlı kaldı
Dediğim gibi bu tarz ürünlerde çok tecrübeli değilim yani kesin hüküm veremiyorum
Ama benim bu incelemeden çıkardığım sonuç ya ürün görevini tam anlamıyla başaramıyor yada forum olarak bilberry ye haksızlık ediyoruz
Son bir not açıklamasında ürün için alaşım jantlar için kullanılabilir diyor
Benim bundan anladığım kaporta için önerilmediği
Eğer böyleyse bu handikapıyla da rakiplerinin gerisinde kalmış oluyor
İlk ürün incelemem hatam olduysa mazur görün
Sıkılmadan okuyan herkese teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fotoğraflardan önce söyleyebileceğim kokusunun sınıf standartlarına göre bir tık daha katlanılabilir olması
Öncelikle jantların uygulama öncesi fotoğrafları;
Jantların birine sadece ürünü sıkıp bekledim diğerine ise açıklamalarında anlattığı gibi sıkıp fırçayla müdahale ettim
Ortalama beş dakika bekledikten sonraki durum;
Kirli jantta morarmalar başarılı
Bu tarz ürünlerde çok tecrübeli değilim daha önce kullandığım purplerain ile benzer performans gösterdi ama bu kadarı bana yetmedi tabi
Diğer iki janttan birini sadece basınçlı suyla yıkadım diğerini de rutin yıkamalardaki gibi bilberry sıkıp fırçaladım ve basınçlı suyla duruladım
Bir müddet suların süzülüp kuruması için bekledim ve ürünü bu jantlara uyguladım
Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi bilberry ile fırçalanan jant neredeyse hiç morarmadı
Diğer jantta ise morarma çok sınırlı kaldı
Dediğim gibi bu tarz ürünlerde çok tecrübeli değilim yani kesin hüküm veremiyorum
Ama benim bu incelemeden çıkardığım sonuç ya ürün görevini tam anlamıyla başaramıyor yada forum olarak bilberry ye haksızlık ediyoruz
Son bir not açıklamasında ürün için alaşım jantlar için kullanılabilir diyor
Benim bundan anladığım kaporta için önerilmediği
Eğer böyleyse bu handikapıyla da rakiplerinin gerisinde kalmış oluyor
İlk ürün incelemem hatam olduysa mazur görün
Sıkılmadan okuyan herkese teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi