İnceleme Soft99 Motor Temizleyici Mendiller

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu ara mendiller ile kafayı bozdum :) Bu seferde Soft99 markasının motor temizleyici mendillerini kullandım. Önce hafif kirli motorda kullandım sonra da çok kirli motorda denedim. Sizleri önce hafif kirli motor temizliği videosu ile baş başa bırakacağım. Sonra da ilerleyen günlerde ağır kirli motor temizliği ile ilgili videoyu paylaşacağım , zira henüz onu düzenleyemedim.

Efem, üründe alkol ve temizleyiciler var. Tam olarak içeriği ile ilgili bilgilere ulaşamadım. Koruma özelliği de var demişler ama bir koch chemie motor plast ile mukayese etmemek lazım. Yani, koruyucu özelliğin hem etkisi hem de ömrü az olacaktır diye düşünüyorum.

Videonun sonunda kaç tane mendil tükettiğimi de görebileceksiniz. İyi seyirler.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hakan hocam eline sağlık test için teşekkürler
Geçen gün rossmann da cam mendillerine denk geldim direk aklıma geldin hocam 2 paket aldım bu tarz ürünlere önyargılı olmama rağmen:terlisırıtan::terlisırıtan:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık:). Geçenlerde ben de kullandım, motorda kapak olunca çok girinti çıkıntı görünmüyordu. Katlayarak kullandığım için sanıyorum 2 mendille temizledim. Tam detaycı işi değil ama misal uzun yol sonrası kullanılır gibi.
Rica ederim :) Yüzey çok kirli ise maalesef ekonomik olmaktan çıktığı gibi dip köşe temizlik de yapılamıyor :(

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Koruyucu özelliği az olmayabilir. Soft99 'un cila mendilleri forumdaki herkesi şaşırtmıştı :)

Eline sağlık abi testler için.