Soft99 Pure Shine İnceleme

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Merhaba,

Testlerimize lastik parlatıcıları ile devam ediyoruz.
Bugünkü testimizi Soft99 markasının Pure Shine isimli lastik parlatıcı ürünü ile gerçekleştiriyoruz.
Soft99 markası uzak doğu kökenli ve ürünleri oldukça başarılı. Ben de birkaç ürününü severek kullanıyorum.

Ürün tanıtımı:

Pure Shine, herhangi bir petrol çözücüsü içermeyen su bazlı bir lastik kaplama ürünüdür.
Lastik üzerinde, aracınızı daha zarif gösteren şık ve doğal bir parlaklık sağlar.
Ürünü, sıçramayı önleyen süngeriyle birlikte lastik üzerinde yayarak kullanabilirsiniz.

Uygulama şekli:

Yoğun kıvamlı, yanında gelen süngere az miktarda dökülerek ürün lastiğe iyice yedirilir.

Uygulama videosu:

[video=youtube]https://youtu.be/AurRZiDROpA[/video]

Uygulama sonrası fotoğraflar:

1.Gün - 0 km

4.Gün - 100 km sonrası

Hava durumu: Parçalı bulutlu

9.Gün - 300 km sonrası 

Hava durumu: Parçalı bulutlu

14.Gün - 500 km sonrası 

Hava durumu: Parçalı bulutlu, yağmurlu

20.Gün - 750 km sonrası 

Hava durumu: Yağmurlu ve hafif karlı

Sonuç:

Final parlaklığı, dayanıklılığı ve uygulama kolaylığı bakımından tercih edilebilir bir ürün. Tek düşündürücü kısmı fiyatı. :S Ancak yine de denemek isteyenler gönül rahatlığı ile alabilir.

Uygulanabilirlik: (10/10)

Sünger yardımıyla lastiğe yedirerek uyguladım, uygulaması oldukça kolay elinize veya başka bir yere bulaşmıyor.
Ayrıca yapısı uygulama süngerinin yapısı gereği lastik yanaklarının kıvrımlı kısımlarına kolay bir şekilde uygulanabiliyor.

Parlaklık: (9/10)

Ürün parlaklık seviyesi oldukça yüksek. Göz alıcı bir parlaklık sunuyor. Mat sevenler bu ürünü de sevemeyeceklerdir fakat ürün yaklaşık 100 km sonra parlaklığını yitiriyor bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Dayanıklılık: (8/10)

Ürün su bazlı olmasına rağmen kendi sınıfı içerisinde oldukça iyi bir dayanıklılık başarımı sergiledi. Yaklaşık 20 gün ve 750 km'lik bir süre sonunda mat ve siyaha yakın görünümünü devam etttirdi, gönül ister ki ilk günkü parlaklığını haftalarca korusun ama böyle bir ürüne henüz denk gelmedim. 
3 haftalık gibi bir süre bence bir lastik parlatıcısı için yeterli, zaten biz detay severler olarak 3 hafta aracımızı yıkamadan durmak mümkün değil :D

Fiyat: (4/10)

100 ml - 47.20 TL
Buraya kadar herşey güzeldi değil mi :) Fiyatı görene kadar. Ürünün miktarı fiyat oranına baktığımızda oldukça pahalı olduğunu görüyoruz ki bu fiyat şuan indirimli fiyatı. Daha fazla indirime girerse düşünmeden alabilirsiniz.
Ürünü kimyasaladamlar.com adresinden temin edebilirsiniz. Söylemeden de geçmeyeyim, kimyasaladamlara bizi böyle ürünlerle buluşturdukları için de ayrıca teşekkür ederim.

Başka testlerde görüşürüz.. 

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Eline sağlık @serdar8424
Çok kaliteli uygulamalar geliyor senden :)

Bence bayağı güzel bir dayanım sergilemiş. Kimyasaladamlar aslında sık sık indirim yapıyor bir indirimde alıp kullanmak lazım. Ben pek parlak sevmiyorum ama dayanimi bence mâkul

Moderatör tarafında düzenlendi:

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Çok çok teşekkür ederim :)
Ben de çok parlak sevmem ama incelemede de belirttiğim gibi parlaklık azalıyor bir süre sonra mat saten bir görünüm alıyor.
Ahmet Bey sesimizi duyarsa burdan @Kimyasal Adamlar fiyatlarda bir indirim olursa çok iyi olur :) Hatta şu soft99 Digloss GIRA EDGE denilen ürünü çok merak ediyorum ama 70 ml ürün ve fiyatı 53.10 TL  :s

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, yine başarılı ve bilgilendirici bir ürün testi olmuş.
Dayanım güzel fakat fiyat güzel değil. İndirim de alınır.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Eline sağlık, ben parlak seviyorum lastikleri benim için ömrü parlaklık gidince bitmiş olur, fiyatı yüksekmiş. Bence alınacak ürün değil bu şekilde. Ucuz yoklu sarpa devam bence :D

ozeba

Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak
Bence fiyatindan cok uygulama basina maliyet onemli. Bir siseyle kac adet uygulama yapilabilir bir tahmininiz var mi?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Performans olarak güzel görünüyor ancak fiyatı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..

Elinize sağlık inceleme için :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık Prof işi çok güzel bir test olmuş.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün test uzmanından güzel bir inceleme daha. :) Su bazlı ürüne göre dayanımı oldukça iyi. Serdar hocam yalnız lastiğin yere basan yerlerine çok sürme frenlemede ve viraj dönerken ya da hızlı şerit değiştirirken araç tutunmakta zorlanıyor, tarafımdan bizzat tecrübe edilmiştir.:)

Aslında ayda bir kez sürmek isteyenler için fiyatı çok problem olmayabilir. Her hafta yıkayıp sürenler için ise pahalı bir ürün.

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
onurçiko' Alıntı:
Eline sağlık, yine başarılı ve bilgilendirici bir ürün testi olmuş.
Dayanım güzel fakat fiyat güzel değil. İndirim de alınır.
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Eline sağlık, ben parlak seviyorum lastikleri benim için ömrü parlaklık gidince bitmiş olur, fiyatı yüksekmiş. Bence alınacak ürün değil bu şekilde. Ucuz yoklu sarpa devam bence :D
Teşekkürler ;) Fiyatı ml bazında oldukça yüksek. Daha uygun fiyatlı ürünler gelecek sırada :)

ozeba' Alıntı:
Bence fiyatindan cok uygulama basina maliyet onemli. Bir siseyle kac adet uygulama yapilabilir bir tahmininiz var mi?
Lastik başına 5-6 ml harcasanız, bir uygulamada 4 lastik için yaklaşık 20 ml eder. Her hafta aracı yıkasanız, 5 hafta sonra ürün biter :D

_CaN_' Alıntı:
Performans olarak güzel görünüyor ancak fiyatı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..

Elinize sağlık inceleme için :)
Dragstar' Alıntı:
Ellerine sağlık Prof işi çok güzel bir test olmuş.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Süleyman abi, Can ;)

umrdmr' Alıntı:
Ürün test uzmanından güzel bir inceleme daha. :) Su bazlı ürüne göre dayanımı oldukça iyi. Serdar hocam yalnız lastiğin yere basan yerlerine çok sürme frenlemede ve viraj dönerken ya da hızlı şerit değiştirirken araç tutunmakta zorlanıyor, tarafımdan bizzat tecrübe edilmiştir.:)

Aslında ayda bir kez sürmek isteyenler için fiyatı çok problem olmayabilir. Her hafta yıkayıp sürenler için ise pahalı bir ürün.
Teşekkürler Umur. Doğru söylüyorsun bir daha ki sefere dikkat ederim buna ;)

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Testlerinizi yakın takip etmekteyim . Ellerinize sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
umrdmr' Alıntı:

Bu konuda benim de kötü bir tecrübem var, dikkatli olmak lazım

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@serdar8424 test icin tesekkurler. Yine güzel bir tanitim olmus. Konuyu yukaridan asagiya dogru okurken hersey cok güzel. Taki en son fiyat basligina gelinceye kadar:)
Hem ekonomik hemde parlaklik sevenler icin sanirim sarp tek urun :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
onurçiko' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:

Bu konuda benim de kötü bir tecrübem var, dikkatli olmak lazım
Ben de bu yüzden kapalı otoparkta direğe çarpma tehlikesi atlattım. Yerler parlatılmış beton olunca ve otopark direklerinden kurtulmak için tam sol yaparak dönmeye çalıştığım sırada araç burundan kayma yaptı. Hızım düşüktü allahtan da fren yaparak kurtardım.

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Soft99 lastik parlatıcılar favorim artık. Meg. End. gibi atmada yapmıyor