Soft99 wash mist incelemesi

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bugün beni test ürünü göndererek onurlandıran arkadaşların yüzünü kara çıkarmamak için kendimi teste verdim

Diğer konuğumuz bu arkadaşlar;

Ürünümüz bir iç mekan temizleyici daha doğrusu iç mekan quick detailer ı Açıklamalarından benim anladığım öyle uçarım kaçarım her türlü kiri lekeyi çıkarırım gibi bir iddiası yok Daha çok ellerle çok haşır neşir olan yerlerdeki yağlanmalar,sigara dumanından kaynaklanan kirler gibi sorunları yerlerine çok alışmadan ortadan kaldırmak amaçlı bir ürün ve bu bağlamda görevini layıkıyla yerine getiriyor
En güzel tarafı iç mekandaki heryerde kullanılabilir olması Plastikten cama,konsoldan döşemeye kadar heryer için uygun Tabi araçta sigara içilmediği ve düzenli temizlenip özenli kullanıldığı için farkı fotoğrafta görebileceğiniz yerleri bulmak biraz zor oldu Ama buldum

Birkaç 50 50 fotoğrafı;

Direksiyonun 50 50 fotoğrafını çekerken dikkatimi çeken parlaklığı bir nebze ortadan kaldırdığı oldu Bu da son hali

Sizce de parlama azalmamış mı?

Birkaç öncesi ve sonrası fotoğrafı;

Ürün cam temizliğini de başarılı bir şekilde tamamladı ama fotoğraflardan bir şey anlaşılmadığı için buraya eklemedim

Sonuç olarak ben ürünü beğendim Açıklamalarını sonuna kadar karşılıyor ve gerçekten zahmetsiz

Bence şöyle 5 lt lik bidonlarda makul fiyatlarla satılsa bayaa tutar ama 300 ml lik ürünler bizim gibi forum üyeleri arasında pek tutar gibi gelmedi bana

Sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim Umarım biraz fikir sahibi olmanızı sağlayabilmişimdir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Test için teşekkürler direksiyonda parlaklıgın gitmesi matlaşma net belli oluyor. Direksiyon boyasına zarar vermediyse mantıklı bir ürün.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
Urun guzelmis elinize saglik. Aslinda kafama takılan mevzuya cevap vermissiniz pek fiyat performans urunu gibi durmuyor. Bir konuyu daha merak ettim normal apc lerden cok farkli bir tarafı varmı acaba cam temizligi haricinde

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Eraycan' Alıntı:
Urun guzelmis elinize saglik. Aslinda kafama takılan mevzuya cevap vermissiniz pek fiyat performans urunu gibi durmuyor. Bir konuyu daha merak ettim normal apc lerden cok farkli bir tarafı varmı acaba cam temizligi haricinde
Ben çok bir fark göremedim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık, ben de ürünü kullanacağım bakalım.Ben kirli bir araç bulmaya çalışayım bakalım.ne kadar zora gelecek.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Eline sağlık, bu tip ürünler bereketsiz geliyor. Apcler daha mantıklı

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler
Yukarıda bahsetmemişim ürünün çok hoş bir kokusu var
İnsanın sıktıkça sıkası geliyor

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Güzel bir inceleme olmuş.

Direksiyondaki matlaşma bariz belli.

Eğer deriye zarar vermeden temizlediyse çok iyi gerçekten.

Ellerinize sağlık.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Elinize sağlık merak ettiğim bir üründü. Ürün açıklamasında antibakteriyel ve koku giderici özellikelerinin bulunduğu ifade edilmiş. Sanırım klasik APC'lerden farkı bu.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bende dün kendimi testlere verecektim ama evdeki hesaplar çarşı ile uyuşmadı :(
Eline sağlık, ürün güzel iş çıkartmış :)

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
İyi dilekleriniz için teşekkürler
Deriye bir zararını gözlemlemedim Hatta görünmeyen yerlerde baskı uygulayarak denedim yine göremedim
Biraz soft bir ürün kokusu ve zarar vermemesine rağmen temizliği başarılı
Sadece f/p olarak başarılı bulamadım

Hakan hocam eğer siz beğendiyseniz benden bir şeyler olabilir demektir:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
ccibb' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkürler
Deriye bir zararını gözlemlemedim Hatta görünmeyen yerlerde baskı uygulayarak denedim yine göremedim
Biraz soft bir ürün kokusu ve zarar vermemesine rağmen temizliği başarılı
Sadece f/p olarak başarılı bulamadım

Hakan hocam eğer siz beğendiyseniz benden bir şeyler olabilir demektir:)
Estağfurullah, hepimiz hobimizi icra ediyoruz, incelemeleriniz hepimiz için değerli, benden önce ürünü kullanmanız benim içinde iyi oldu, bariz farkları gösterebilmek için ben anca arkadaşımın veya kayınpederin otomobilinde bu ürünü kullanmam gerekiyor. Ama kendi otomobilimde de bu hafta deneme yapmayı düşünüyorum. Planlıyorum dersem kesin başıma bir çorap örülür. :)

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Test için teşekkürler, ürün fena durmuyor bakalım ben de bu hafta sonu test edeceğim ;)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
ccibb' Alıntı:
Bugün beni test ürünü göndererek onurlandıran arkadaşların yüzünü kara çıkarmamak için kendimi teste verdim

Diğer konuğumuz bu arkadaşlar;

Ürünümüz bir iç mekan temizleyici daha doğrusu iç mekan quick detailer ı Açıklamalarından benim anladığım öyle uçarım kaçarım her türlü kiri lekeyi çıkarırım gibi bir iddiası yok Daha çok ellerle çok haşır neşir olan yerlerdeki yağlanmalar,sigara dumanından kaynaklanan kirler gibi sorunları yerlerine çok alışmadan ortadan kaldırmak amaçlı bir ürün ve bu bağlamda görevini layıkıyla yerine getiriyor
En güzel tarafı iç mekandaki heryerde kullanılabilir olması Plastikten cama,konsoldan döşemeye kadar heryer için uygun Tabi araçta sigara içilmediği ve düzenli temizlenip özenli kullanıldığı için farkı fotoğrafta görebileceğiniz yerleri bulmak biraz zor oldu Ama buldum

Birkaç 50 50 fotoğrafı;

Direksiyonun 50 50 fotoğrafını çekerken dikkatimi çeken parlaklığı bir nebze ortadan kaldırdığı oldu Bu da son hali

Sizce de parlama azalmamış mı?

Birkaç öncesi ve sonrası fotoğrafı;

Ürün cam temizliğini de başarılı bir şekilde tamamladı ama fotoğraflardan bir şey anlaşılmadığı için buraya eklemedim

Sonuç olarak ben ürünü beğendim Açıklamalarını sonuna kadar karşılıyor ve gerçekten zahmetsiz

Bence şöyle 5 lt lik bidonlarda makul fiyatlarla satılsa bayaa tutar ama 300 ml lik ürünler bizim gibi forum üyeleri arasında pek tutar gibi gelmedi bana

Sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim Umarım biraz fikir sahibi olmanızı sağlayabilmişimdir

İnceleme için teşekkürler..Yeni bir test uzmanı mı doğuyor acaba?  ;)

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Pro' Alıntı:

İnceleme için teşekkürler..Yeni bir test uzmanı mı doğuyor acaba?  ;)

Sesli güldüm hakikaten .
Teşekkür ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
İnceleme için teşekkürler uygun fiyatlı ve litre bazında büyük olursa alınabilir