Merhabalar, daha önce diğer ürünlerini test edip yorumda bulundum.
Bugün Quick Wax'ı test ettim. Bir kapıya Sonax BSD sıktım, diğer kapıya ise DVX Quick Wax sıktım uygulama yaptım.
Öncelikle yorum yapmam gerekirse ürünü çok başarılı buldum.
Bundan sonraki tek aşama hangi ürünün daha dayanıklı olduğu. Bakalım hangisinin etkisi daha uzun süre sürecek, hangisi daha çok toz çekecek. Açıkcası merak ediyorum. Bu konu altında paylaşacağım.
Fotoğrafını kısa sürede paylaşacağım yüzeylerin. Haftaya ise kaputun yarısına Sonax BSD, diğer yarısına ise DVX Quick Wax süreceğim güzel bir su ve parlaklık testi yapmaya çalışacağım.
Divortex Torpido Temizleme ve Bakım Sütü 500 ml Fiyatı: 19.90TL
Bugün Quick Wax'ı test ettim. Bir kapıya Sonax BSD sıktım, diğer kapıya ise DVX Quick Wax sıktım uygulama yaptım.
Öncelikle yorum yapmam gerekirse ürünü çok başarılı buldum.
- BSD'nin uygulaması vs biraz zor ve uğraştırıcı fakat DVX'in uygulaması çok kolay.
- Su testi yaptığım zaman ikisindende aynı sonucu aldım.
- Parlaklıklarına gelirsek, beyaz aracımda ikisininde parlaklığı aynı.
- Hatta ve hatta DVX sürüdüğüm yüzeye elimi sürdüğüm zaman o yüzey çok kaygan. Fakat BSD sürdüğüm yüzey ise elimi biraz tutuyor.
Bundan sonraki tek aşama hangi ürünün daha dayanıklı olduğu. Bakalım hangisinin etkisi daha uzun süre sürecek, hangisi daha çok toz çekecek. Açıkcası merak ediyorum. Bu konu altında paylaşacağım.
Fotoğrafını kısa sürede paylaşacağım yüzeylerin. Haftaya ise kaputun yarısına Sonax BSD, diğer yarısına ise DVX Quick Wax süreceğim güzel bir su ve parlaklık testi yapmaya çalışacağım.
- Sonax BSD fiyatı 40TL
- DVX Quick Wax Fiyatı 21.90TL
Divortex Torpido Temizleme ve Bakım Sütü 500 ml Fiyatı: 19.90TL