İnceleme Sonax BSD ve Autoglym Rapid AquaWax ile Karışım Yaptım

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Baktım Sonax BSD ve Autoglym Rapid Aquawax'ı bitiremedim ve her ikisinin de şişelerinin dibinde ürün kalmış bende ikisini birbirine karıştırayım bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya diye ikisini birbirine karıştırdım ve böylelikle de iki ürünü bitirmek yerine tek ürünü bitirmek gibi bir derdim oldu :D :D
Her iki ürünü de sanırım kullanmayan kalmamıştır ama sanırım çok az kişi benim yaptığım gibi ikisini birbirine karıştırmıştır diye düşünüyorum. Neyse efem, videoda sakarlığımı ya da dikkatsizliğimi ve karışımın ıslak yüzeye uygulandıktan sonraki etkisini görebiliyor olacaksınız :)

P.S: Beklentimin üstünde bir etki oldu :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Tek derdin ürün bitirmek olsun Hakan abii. Eline emeğine sağlık bsd söz konusu olunca boncuklanma beklentisi zaten oluyordu sonuç şaşırtmadı toz tutma durumuna katkısı olacak mı acaba karışımın?? Merak ettim. Takip edebilirsen güncel durumu alalım bi süre sonra :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aman abi dikkat et :))) Sonuç güzel olmuş. Bende bazen farklı ürünlerde karışım yapıyorum, benzincide yıkamada ön yıkama sıvısını Magifoam + Valet pro karışımı yapıyorum, bazen foam lancede Magifoam + Polytop hızlı cila karışımı yapıyorum :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline emegine saglik ürün bitirmek icin iyi olmuş :terlisırıtan:
Tek derdin ürün bitirmek olsun Hakan abii. Eline emeğine sağlık bsd söz konusu olunca boncuklanma beklentisi zaten oluyordu sonuç şaşırtmadı toz tutma durumuna katkısı olacak mı acaba karışımın?? Merak ettim. Takip edebilirsen güncel durumu alalım bi süre sonra :)
Aman abi dikkat et :))) Sonuç güzel olmuş. Bende bazen farklı ürünlerde karışım yapıyorum, benzincide yıkamada ön yıkama sıvısını Magifoam + Valet pro karışımı yapıyorum, bazen foam lancede Magifoam + Polytop hızlı cila karışımı yapıyorum :)
Cümleten teşekkür ederim :) Ürünleri baktım bitiremiyorum böyle karışım yapayım dedim. Kaç zamandır aklımdaydı, kısmet Pazar gününeymiş. Tabi birde dikkatsizlik olmasaydı daha iyi olacaktı ama neyse en azından az döküldü :)
Toz tutma olayı çok az oldu. Pazar gününden beri otomobili kullanıyorum. Ve an itibariyle çok az toz var diyebilirim :)

ASF

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Sonax bsd'yi mevcut wax'ın ömrünü uzatmak ve korumak amaçlı kullanabilir miyiz veya mevcut wax'ı korumak için ph nötr şampuan harici ne yapabiliriz?