İnceleme Sonax Deri Losyonu İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Muhtemelen bu ürünü gören, duyan herkes veya çoğunluk ürünün sadece koruma etkisi olduğunu düşünüyordur ama kazın ayağı öyle değilmiş. Efem ürünün temizlik özelliği devarmış. Bu özelliğini şimdilik sadece Volvo'da test edebildim ve sonuç gayet başarılı oldu.
Ürünün içeriğinde silikon ve e vitamini varmış. Silikon sevmeyenler için bu kötü haber ama ben açıkçası ürünü hem Subaru'da hem de Volvo'da kullandım üzerinden de yaklaşık 1 ay geçti ve tabi etkisi de geçti ama hiç bir sorun yaşamadım. Bu arada, ürünün yüzeyi hidrofobik hale getirme özelliği de varmış ama onu açıkçası test etmeye korktum; neticede her iki otomobilde de çok fazla elektrik-elektronik donanım var. Koltuklarda ısıtma ve envayi çeşit motor var, birine su temas etse çok acıklı olurdu.

Ürünün temizlik etkisini zilemek isteyenler için videoyu aşağıya bırakıyorum :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Hakan abi olmadı deri döşemeli bir aracımız doya doya temizleyelim :D Ürün pratilk ve kullanışlı görünüyor, atlamalı izledim öğle arasında detaylı bakacağım :)
@SubaruOutback

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık Hakan abi olmadı deri döşemeli bir aracımız doya doya temizleyelim :D Ürün pratilk ve kullanışlı görünüyor, atlamalı izledim öğle arasında detaylı bakacağım :)
@SubaruOutback
Atlaya atlaya izlerken yandaki önerilere de bak, sonra kendini bambaşka bir video da bul :D :D