İnceleme Sonax Extreme Hybrid NPT Kit İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Selamlar.

Bugün kü Test Konuğumuz Sonax in NPT adli Hybrid Boya Koruyucusunu inceleyeceğiz.Ürün Daha öncesinde Sadece Tek satisi var di,set olarak satişa sunulmasi gercekten iyi olmuş.Kutu içerisinden çikan Uygulama takozu ve Bez gercekten çok kaliteli ve kullanisli özellikle Takoz Cok Kullanisli buyuk ve geniş acili uygulamaya imkan veriyor.

Ürün Bilgileri

Basincli Sprey Şise 210 ML
Uygulama Takozu
Mikrofiber Bez 40×40
Fiyati 230₺

1 Şise ile Ortalama 5/6 Araç Yapabilirsiniz.

Uygulama Aşamasinda aracimizin yüzeyi hazir hale getirildi.

Ön Yikama-Kova Sampuani-Demirtozu-Durulama ve Kurulama İslemi yapilmistir.

Uygulama Aşamasi

Ürünü uygulamasi cok kolay silmeside cok rahat icerisinden cikan bez de hosuma gitti kalitedi yüksek tamamen uygulama yaptiktan sonra Buff Bezle Parlatma yaptim.

FİNALLER

TESTLER

Boncuklar :)

Normal ve Basincli Su Testi

Testi

Su İtiş Testi

Arkadaslar Test imiz sona erdi.Ürün Testte bizi mutlu etti zaten az çok sonucu tahmin edebiliyordum.Fiyat Olarak İyi Kampanya bitmeden almanizi tavsiye ederim.Uygulama Takozu ve Bez Kalitesi gayet iyi Su Testinde Bir cok Markanin Seramik in den iyi Performans sergiliyor. Dayanim olarak 3 Ay bir süre gider yani en az 6 Yikama Dayanacak bir ürün ki bu bircok Wax tan Daha iyi anlamina gelir.

Benim Yorumlamam bu şekilde arkadaşlar Bir sonraki testimizde görüsmek üzere Kendinize iyi bakin.:sevilenx:

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık hocam test için teşekkürler
Ürünü çok beğendim , uygulama kolaylığı çok güzel
Uygulama süngeride içinden çıkıyor galiba
Senin testlerinde parlamayan kaputa denk gelmesem de finalleri çok güzel:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık inceleme için teşekkürler.
Hocam Tesekkurler :)

Başkan dayanımda test etmek lazım ürün mis gibi ürün pratik hızlı güzel finişli
Baskan Dayanim 6 ay demis Sonax ama 3 ay rahat gider Asiri Pratik Valla Wax gibi yormuyor.

Eline sağlık hocam test için teşekkürler
Ürünü çok beğendim , uygulama kolaylığı çok güzel
Uygulama süngeride içinden çıkıyor galiba
Senin testlerinde parlamayan kaputa denk gelmesem de finalleri çok güzel:)
Hocam Tesekkur ederim Uygulamasi cok rahat ya mukemmel Evet Bez ve Takoz icinden cikiyor ayri ayri alsak maliyeti ürün kadar oluyor firsat varken degerlendirmek lazim bu urunu

fserterr

Usta Detaycı
Üye
İl
Denizli
Ürün çok temiz iş çıkarmış gibi. Haberdar olmak iyi oldu. Ellerinize sağlık :) Bu arada ürünü nerden temin edebiliriz?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler, tam acemi işi detaycı ürünü gibi duruyor. Kısa sürede uygula ugrastirmasin güzel sonuç al. Wax almayı düşündüğüm bu günlerde aklıma düşündünüz. Stok mu yapsak bı tane :D

BlackMegyy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
İnceleme için teşekkürler sefa reis. Uygulama pratikliği açısından harika ürün. Dayanimda dediğin gibi olursa süper.

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Ürün fazlasıyla pratik.Kalıcılığı da tahmin edildiği gibiyse bence gayet güzel iş görecektir.

Emeğine sağlık reis :)

onur2015

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
İnceleme için teşekkürler. Ürünü uzunca bir süredir kullanıyorum. En az 3 ay civarı su iticilik devam ediyor. Uygulaması hızlı cila gibi. Sadece biraz daha parlaklık olsun isterdim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler, tam acemi işi detaycı ürünü gibi duruyor. Kısa sürede uygula ugrastirmasin güzel sonuç al. Wax almayı düşündüğüm bu günlerde aklıma düşündünüz. Stok mu yapsak bı tane :D
Hocam Ürün güzel ancak elinizde wax iniz cok ise stoklamayin :)

Tesekkurler hocam :)

İnceleme için teşekkürler sefa reis. Uygulama pratikliği açısından harika ürün. Dayanimda dediğin gibi olursa süper.
Reis cok Tesekkurler Dayanim dedigim gibi 3 ay rahat cikartir.

Ürün fazlasıyla pratik.Kalıcılığı da tahmin edildiği gibiyse bence gayet güzel iş görecektir.

Emeğine sağlık reis :)
Tesekkurler reis Pratik ve Kaliciligida iyi olacak bu ürünün :)

emeğinize sağlık , seramik olmasa radarıma girebilirmiş :)
Kismet hocam ya :)

İnceleme için teşekkürler. Ürünü uzunca bir süredir kullanıyorum. En az 3 ay civarı su iticilik devam ediyor. Uygulaması hızlı cila gibi. Sadece biraz daha parlaklık olsun isterdim.
Tesekkurler hocam Sizin yorumunuzla da Tasdiklemiş olduk Net En az 3 Ay Dayanir diyebiliriz.Hocam Ekstra parlaklik icin uygulamadan once Araca Son Kat Polish veya Prewax Tarzi bir urun kullanabilirsiniz.