Sonax Genel Iç Temizleyici Testi - Nissan Xtrail

Motors

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar, abimin Nissan XTrail aracının bej direksiyonunda testini gerçekleştirdiğim Sonax İç Temizleyicinin sonucunu paylaşmak isterim sizlerle. Ben başarılı buldum ürünü.

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Gayet başarılı olmuş. En iyi test açık renklerde belli oluyor. Üst üste 5 6 kez auto finesse spritz kullandim, bir sonraki temizlikte Amway loc 1 e 9 oraninda sulandirip iyi bir konsol temizliğine girişmek istiyorum sonrasinda finesse ye devam :)
Açıkçası sonaxin ürünü bu kadar basarili olacağını beklemiyordum ürün fiyati 24 tl olmasi lazim, fiyatına göre baya iyi iş çıkarmış.

Motors

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
aLmera41' Alıntı:
Gayet başarılı olmuş. En iyi test açık renklerde belli oluyor. Üst üste 5 6 kez auto finesse spritz kullandim, bir sonraki temizlikte Amway loc 1 e 9 oraninda sulandirip iyi bir konsol temizliğine girişmek istiyorum sonrasinda finesse ye devam :)
Açıkçası sonaxin ürünü bu kadar basarili olacağını beklemiyordum ürün fiyati 24 tl olmasi lazim, fiyatına göre baya iyi iş çıkarmış.
Gayet başarılı. Fluence'de uyguladım sonrasında, direksiyon siyah olduğu için belli olmadı ama simsiyah kir beze geldi.

Bu ürünü diğer abimin Mercedes C180 AMG'sinde denedim. Şaşmaz ustaları koltuğa yağlı pis elbiseleriyle oturmuşlar, ön iki koltukta oturulmayacak vaziyete gelmiş. Sonax ile temizlik yaptım, pırıl pırıl eskisinden daha güzel oldu kesinlikle. (İç döşemesi beyaz)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler ürün gayet güzel iş çıkartmış.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Elinize sağlık.
Sonuç çok başarılı olmuş.
Merak eden arkadaşlarımızın ürünü görmesi açısından rica etsem kullandığınız ürünün herhangi bir resmini ya da satış linkini koyabilir misiniz?

Motors

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
_CaN_' Alıntı:
Elinize sağlık.
Sonuç çok başarılı olmuş.
Merak eden arkadaşlarımızın ürünü görmesi açısından rica etsem kullandığınız ürünün herhangi bir resmini ya da satış linkini koyabilir misiniz?
http://www.hepsiburada.com/sonax-arac-ici-temizleyici-500-ml-p-HBV00000873JA?magaza=Erse%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CjwKCAiA3JrQBRBtEiwAN7cEGr5M5aFIZAqu5uUmGtXabaVek_-333BVrS0P5Z_PAeOa2sJXmK8CaRoCQqEQAvD_BwE Ürün linki budur :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, f/p olarak çok iyi iş çıkarmış gibi. Pratik bir ürün gibi.