Arkadaslar Selamlar Haftanin ilk gününden herkeze kolay gelsin iyi calismalar diliyorum.
Haftasonu @EmirhanYigiter @Mugzy @Mehmet 51 le beraber Emirhanin Mekani ziyarete gittik Sagolsun bizi guzel karsiladi Cay/Kahveyi Eksik etmedi
sohbet tadinda hem uygulama ve yikama yaptik.Ben özellikle.Emirhan in son yapmis oldugu Prof Sanayi Tipi Yikama Makinasina Foam Lance takmisti onun islevini merak ettim normal de bilindigi üzere böyle bir imkan yok bu tip makinalarda valla cok begendim gercekten basarili olmus bende yapmayi dusunuyorum
Makina yi inceledikten sonra Mehmet in arabayi yikadik.ve Cam larda bayagi kaliplasmis kirec lekeleri vardi onu hallettik ve sonra korumaya aldik uygulamamiz sizlerle
Ön Yikama Valet Pro ANSF
Kova Sampuani AB Velvet
Arac ta suan koruma olarak zayiflamak üzere olan Tac System Moonlight vardi 10 yikama ya kadar dayandi Temasli yikama da Velvet %50 Perdeleme yapti
Velvet güzel sampuan ama bunu bilin arkadaslar özellik le kuruma yapmiyor araç yüzeyinde cok güzel kayganligi var.
Araci yikayip kuruladiktan sonra Camlarda ki göze batan agir kireç lekeleri özellikle yagmur lu havalarda silecek bile iz yapacak hale geliyordu Sagolsun Emirhan in makina lari kullandik bu görülen kirec lekeleri anca bu kadar cekebildik aslinda komple her yerde yansimadan dolayi zor cektim bu arada bu Cam Kirec lekelerine 3D ERASER
malesef hicbirsey yapamadi
Sol taraf ve arka camlari ben yaptim ön cam Emirhan Sag tarafi da Mehmet yapti
Sonax Glass Polish Gercekten basarili bir ürün begendigim ve yanimdan ayirmadigim bir ürün
Camlari kirecten temizledikten sonra M700 le komple temizledik Ön ve Arka Cama Angelwax H2GO uygulamasi yaptim bu ürün ün testi diger paylasimimda olacaktir.
Uygulamamiz bitti Camlar harika oldu gözle görülür %100 fark oldu güle güle kullan Mehmet Dostum ee bu kadar calismadan sonra solugu Köfteci Yusuf ta alarak günü tamamladik hersey icin tesekkurler
@EmirhanYigiter ve @Mugzy
Haftasonu @EmirhanYigiter @Mugzy @Mehmet 51 le beraber Emirhanin Mekani ziyarete gittik Sagolsun bizi guzel karsiladi Cay/Kahveyi Eksik etmedi

Ön Yikama Valet Pro ANSF
Kova Sampuani AB Velvet

Arac ta suan koruma olarak zayiflamak üzere olan Tac System Moonlight vardi 10 yikama ya kadar dayandi Temasli yikama da Velvet %50 Perdeleme yapti
Araci yikayip kuruladiktan sonra Camlarda ki göze batan agir kireç lekeleri özellikle yagmur lu havalarda silecek bile iz yapacak hale geliyordu Sagolsun Emirhan in makina lari kullandik bu görülen kirec lekeleri anca bu kadar cekebildik aslinda komple her yerde yansimadan dolayi zor cektim bu arada bu Cam Kirec lekelerine 3D ERASER

Sol taraf ve arka camlari ben yaptim ön cam Emirhan Sag tarafi da Mehmet yapti
Camlari kirecten temizledikten sonra M700 le komple temizledik Ön ve Arka Cama Angelwax H2GO uygulamasi yaptim bu ürün ün testi diger paylasimimda olacaktir.

Uygulamamiz bitti Camlar harika oldu gözle görülür %100 fark oldu güle güle kullan Mehmet Dostum ee bu kadar calismadan sonra solugu Köfteci Yusuf ta alarak günü tamamladik hersey icin tesekkurler