Sonax Premium Carnubau Wax uygulaması (uygulama,silme,su testi hızlı video)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar forumda yarışmadan kazandığım wax için bir uygulama yaptım :)

Hızlıca bir video çektim, elden geldikçe paylaştım. Videolarda ürünlerden bahsetmek istesem de sanayi gürültüsü sebebi ile sesim duyulamayacağı için bu şekilde oluyor videolar.

Wax kolay sürülüp kolay siliniyor. Toz bırakmıyor ve derinliği çok hoş görünüyor. Toz bırakmaması bence çok güzel çünkü yıkayıp kuruladığım arabalarda wax sonraso cam kenarları, aralar derelerde sürekli toz oluyordu. Bu üründe toz sıfır. :) Hidrofobisi için de videoda son kısımda fikir sahibi olmanız için bir bölüm var. Birde yıkama sonrası kurulama kolaylığı var ki.. :)

NOT : 2160P izleyin, güneş gözlüğü takmanız gerekebilir :taraa:

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeğine sağlık abi, parlaklık konusunda AG HD Wax'a göre nasıl ? Eski videolarını izlediğimde bu waxın daha parlak olduğu kanısına vardım, gerçi polisaj yapılmış yüzeyde wax daha iyi parlar. Boş vakitiniz olduğunda test edebilir misin ?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Emeğine sağlık abi, parlaklık konusunda AG HD Wax'a göre nasıl ? Eski videolarını izlediğimde bu waxın daha parlak olduğu kanısına vardım, gerçi polisaj yapılmış yüzeyde wax daha iyi parlar. Boş vakitiniz olduğunda test edebilir misin ?
Diğer test ettiğim AG HD, BH Doublespeed gibi waxlara nazaran daha ıslak bir görüntüsü var. Yani Parlaklık olarak biraz daha Glaze gibi duruyor. Gerçi dediğin gibi birde öncesinde hare giderme işlemi yapıldığından zaten araç fazla parlıyor. Birde uygulama yaptığım yerin etraftaki binaların yansıması sebebi ile daha bir parlak oluyor.

2-3 hafta sonra dayanıklılığı ile ilgili bir video çeker sonra 2-3 tur b33 ile yıkar ön kaportada 3 ayrı wax için karşılaştırma yaparım. Bakalım hayırlısı artık :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Güzel bir inceleme olmuş.

Sonax’ın bu waxı genel olarak kolay uygulanan ve silinen bir wax olarak tanınır. Ancak uzun dönem testini ben de merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
yarın veya pazar b,r yıkama yapar videosunu çekerim. Parlaklıktan birşey kaybetmemiş görünüyor ama hidrofobiyi göreceğiz. Baya yağmuş gördü waxtan sonra.
Hidrofobi olarak biraz üzebilir. Polisaj yapılmış panelde hiç kullanmadım ama diğer türlü pek dayanamamıştı bende.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim. Senin araba da patlamak için yer arıyor. Sen bir şey sür ben parlarım diyor:)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hidrofobi olarak biraz üzebilir. Polisaj yapılmış panelde hiç kullanmadım ama diğer türlü pek dayanamamıştı bende.
Valla uygulaması o kadar kolay ki, ben şahsen her araç yıkadıktan sonra yenileyebilirim bile :) Bakalım yarına kısmetse hidrofobisini de göreceğiz inşallah.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Aracı yaklaşık 1 ay önce waxlamıştım. Sonrasında hiç yıkama görmedi ve açık otoparkda kaldı. Hidrofobiden eser kalmamış. Gerçi o kadar yağmurdan sonra azalması normaldi ama bu kadar beklemiyordum.

Video olacak kadar çekemedim :) idare etmek lazım.

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Bende kullanıyorum uzun zamandır var.Su iticiliği çabuk etkisini yitiriyor ben zemine sonax pns üstüne bunu uyguluyorum ozaman daha başarılı:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aracı yaklaşık 1 ay önce waxlamıştım. Sonrasında hiç yıkama görmedi ve açık otoparkda kaldı. Hidrofobiden eser kalmamış. Gerçi o kadar yağmurdan sonra azalması normaldi ama bu kadar beklemiyordum.

Video olacak kadar çekemedim :) idare etmek lazım.

Senin orada rutubet de oluyor mu? Yani geceden sabaha kadar kaput ve tavanda su tabakası oluyor mu? Açıkta park edilen araçta carnauba cilanın etkisinin 1 ay sürmesi beklenen bir sonuç ama ürünün fiyatı çok tuzlu :(
Emeğine, paylaşımına ve kesene sağlık :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Senin orada rutubet de oluyor mu? Yani geceden sabaha kadar kaput ve tavanda su tabakası oluyor mu? Açıkta park edilen araçta carnauba cilanın etkisinin 1 ay sürmesi beklenen bir sonuç ama ürünün fiyatı çok tuzlu :(
Emeğine, paylaşımına ve kesene sağlık :)
Abi olmaz olur mu. Her sabah arabanın üzeri boncuk boncuk. ilk hareketle akıyor genelde ama gece nem çok fazla. Sabaha karşı çiy filan derken işte durum böyle :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Zaten çok sıkı mukavemeti olmayan bir wax, bir de kötü şartlar waxı zorlamış. Sonuç çok şaşırtıcı değil. Ben tam bir yaz waxı bu ürün.