Sonax profiline headlight projection far koruma ürünü

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba

Bir kaç ay önce ebay almanyadan aldıgım sonax far koruma ürününü uygulama fırsatı buldum. Ürünü almanyadan 17.90 euro gibi bir fiyata aldım. Arkadaşım izinde getirdi, ürün yeni bir ürün far plastiginin solmasını yıpranmasını engellemek üzerüne yapılmış. tahminim yakında alman ve ingiliz detay sitelerin satılmaya başlar. Tr de satılsa hiçte fena olmaz.

Geçelim uygulamaya ürünün normalde öncesi hazırlık için far polisaj ürünü var benim farlarda çizik olmadıgı için sadece Koruma ürününü aldım.

Önce cleanser türü bi ürünle farı temizledim arkasından 1/1 sulandırılmış ipa ile kalıntıları aldım.

Arkasından ürünü uyguladım ürün 50 ml lik aresol sprey şişede sonrasında şişe açılmıştı bozulmuştu gibi bi derdi yok, makyaj pamuguna 1-2 fıs bir fara çok rahat yetti 50 ml lik şişe 10-20 arası fara rahat yetebilir gibi.
Ürün uygulama olarak glass coat gibi şeffaf sıvı ürünü yüzeye sürdükten 1 saat kadar sonra siliyoruz arkasında belli belirsiz kalıntı bırakıyor oda kolay siliniyor. Far plastigine hafiften bir parlaklık ve canlılık katma etkisi var.

Uygulamadan sonra bir gün kadar farlara su teması istenmiyor.

Uygulamadan bir gün sonra bir kaç foto ve video çektim. Far üzerinde bu güne kadar bu kadar etkili su itebilen bi ürün kullanmamıştım ürünün parlaklık ve su iticilik performansından çok memnun kaldım. Bakalım kalıcılık etkisi ne kadar gidecek.ilerleyen günlerde buradan paylaşırım.

Not: yakın zamanda bu ürünle soft99
Glaco blave testi yapacagım.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öncelikle hayırlı olsun, sonrasında eline sağlık.Her zamanki gibi bir kaç adım önden gidiyorsun bizde.
Bu Sonax'ın Profline ürünleri genelde çok başarılı çıkıyor.
Bir de su iticiik videosu da alabilir miyiz.
Özellikle Antalya gibi sıcağıyla farları mahveden bir yerde kullanılması kaçınılmaz bir ürün gibi duruyor.Edinmek lazım bir tane.Bereketlide bir ürün gibi, uzun zaman kullanılır sanırım.Bakalım senin testinde koruma ne kadar sürecek.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
onurçiko' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun, sonrasında eline sağlık.Her zamanki gibi bir kaç adım önden gidiyorsun bizde.
Bu Sonax'ın Profline ürünleri genelde çok başarılı çıkıyor.
Bir de su iticiik videosu da alabilir miyiz.
Özellikle Antalya gibi sıcağıyla farları mahveden bir yerde kullanılması kaçınılmaz bir ürün gibi duruyor.Edinmek lazım bir tane.Bereketlide bir ürün gibi, uzun zaman kullanılır sanırım.Bakalım senin testinde koruma ne kadar sürecek.

Teşekkürler su iticilik videosu vardı yükleyemedim. Glaco blave karşılaştırmalı testte bol bol çekerim. Sıcak ve güneş gören farlara bu tür ürünler şart.

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İhtiyacım olan bir ürün aslında. Bir aracın ön görseline en büyük etkisi genelde farlar oluyor. Farların zamanla sararması ise araç kondisyonu çok iyi bile olsa araç üzerinde yıpranmış bir etki yaratıyor.
Ürün tanıtımı ve uygulama için teşekkürler Süleyman abi.
Su iticilik ve dayanım hususlarında yorumlarını bekliyoruz.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Eline sağlık abi yine cok farklı noktalardan yakalamışsın detayı. Videolari sabırsızlıkla bekliyorum

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende de far için Nanolex Si3d Headlight var. Ürün 3 yıl koruma vaat ediyorki şüpheliyim 6 ay olmadan bıraktı kendini. Haftanın iki günü esenboğaya gidiyor olmamın da bunun üzerinde etkisi olabilir tabi. Şimdi yenileyeceğim.

Bu arada Süleyman abi, profiline serisinin headlight polish'i var. Bu koruma ürününü sürmeden önce çizikleri almak için. Belki farı çizik olanlar önce onu kullanabilirler.

Ürünün amazon linki: Hatta amazondan yakın zamanda alışveriş yapacak olan varsa alsın bana bundan, farda kılcal çizikler gördüm onlar için kullanırım: https://www.amazon.de/SONAX-02761410-Profiline-Headlightpolish-250/dp/B01B16LCA8/ref=sr_1_25?ie=UTF8&qid=1512653629&sr=8-25&keywords=sonax+profiline

Süleyman abinin kullandığı ürünü basınçlı sprey şişe de olduğu için Amazon'dan getirtemezsiniz. Ama alternatif arayanlar belki şu ürüne yönelebilirler. Bu ara Amazon'da popüler. Ama profiline kadar etkili olabileceğini zannetmiyorum.

https://www.amazon.de/SONAX-04059410-Scheinwerfer-Aufbereitungsset-75/dp/B01B16LP4G/ref=sr_1_17_sspa?ie=UTF8&qid=1512653704&sr=8-17-spons&keywords=sonax+profiline&psc=1&smid=A6P2RX1M0AXS4

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
umrdmr' Alıntı:
Bende de far için Nanolex Si3d Headlight var. Ürün 3 yıl koruma vaat ediyorki şüpheliyim 6 ay olmadan bıraktı kendini. Haftanın iki günü esenboğaya gidiyor olmamın da bunun üzerinde etkisi olabilir tabi. Şimdi yenileyeceğim.

Bu arada Süleyman abi, profiline serisinin headlight polish'i var. Bu koruma ürününü sürmeden önce çizikleri almak için. Belki farı çizik olanlar önce onu kullanabilirler.

Ürünün amazon linki: Hatta amazondan yakın zamanda alışveriş yapacak olan varsa alsın bana bundan, farda kılcal çizikler gördüm onlar için kullanırım: https://www.amazon.de/SONAX-02761410-Profiline-Headlightpolish-250/dp/B01B16LCA8/ref=sr_1_25?ie=UTF8&qid=1512653629&sr=8-25&keywords=sonax+profiline

Süleyman abinin kullandığı ürünü basınçlı sprey şişe de olduğu için Amazon'dan getirtemezsiniz. Ama alternatif arayanlar belki şu ürüne yönelebilirler. Bu ara Amazon'da popüler. Ama profiline kadar etkili olabileceğini zannetmiyorum.

https://www.amazon.de/SONAX-04059410-Scheinwerfer-Aufbereitungsset-75/dp/B01B16LP4G/ref=sr_1_17_sspa?ie=UTF8&qid=1512653704&sr=8-17-spons&keywords=sonax+profiline&psc=1&smid=A6P2RX1M0AXS4

Far plastiginde ömürler kısa oluyor.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
MuratYARDIM' Alıntı:
@Dragstar soluklaşmış farlara etkisi nedir?

Soluk farlara fazla bi etkisi olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi: