Kışlık jantlar üzerinde bu 4 ürünü karşılaştırdım ve etkilerini gördüm.
Jantlarımızda üstlerinde bulunanları uyguladım kısacası, her birini bir jant üzerinde test etmiş oldum. Aslında divortex ve autofinesse, 3d bdx test edicektim ancak bunları daha uygun buldum ve divortexin daha önceki denemelerde iyi olmaması nedeniyle hiç uğraşmadım tekrardan testine.
Ürünleri uyguladım. En hızlı reaksiyon gösteren ürün bu arada koch chemie sonrasında sonax sonrasında dragon ve nigrin geliyor. Sadece kızarma anlamında baktım bu arada.
SONAX
DRAGONS
KOCH CHEMİE
NİGRİN
Hepsini daha sonrasında yıkadım. Sadece sık ve durula halidir bu herhangi bir müdahale yapılmamıştır.
Hepsi iyi iş görüyor. Temizlik olarak sırasıyla:
Dragons>Sonax>Nigrin>Koch chemie
Bu arada ikinci tur demir tozu sökücü sıktığımda en çok nigrinden tekrardan demir tozu çıktı bu konuda diğerlerinden geride.
Bir diğer konu temizlikten sonra koch chemie bekletirseniz yıkamadan kendi izlerini bırakıyor ayrıca fazla bekleyince çamur gibi bir hal alıyor ama temizleniyor.
Gördüğüm kadarıyla dragons iyi iş görsede yıkaması diğerlerine nazaran zor daha fazla su tutmanız gerekiyor, sonax en kolay durulama yapılanı onu söyleyebilirim. Koch ve Nigrinde durularken köpürüyor. Ama bir Dragons kadar değiller. Benim gördüklerm bu kadar.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Eksik gördüklerinizide paylaşırsanız bir dahaki testte daha dikkatli olurum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Moderatör tarafında düzenlendi: