Stek Dynolite Kaput Koruma Filmi

lynx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Cümleten selamlar. Aracımıza yeni yaptırdığımız kaput koruma filmi için ufak bir can sıkıcı durum ile karşılaştım. Fikir ve tecrübelerinize danışmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Fotoğraflardaki Amblemin tam altı kaput ucu kesim yapılırken şekilsiz ve kısa kesilmiş. Ayrıca elime gelen pürüzlenme var. Fotoğraftan anlaşılıyor mu bilemiyorum. Uygulamanın 2. Günü pürüzlü hal devam ediyor. Geçmezse tekrar uygulama yerine götüreceğim. Sizce durum nedir??

RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Bence o kısmı kısa kesmişler, yapan firma ile o bölgede ileride oluşabilecek olası deformasyon durumunda ücretsiz yeniden kaplama için konuşun derim

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Kıvrımlı olduğundan tam yapıştıramamışlar. Yapan kişinin el becerisi iyi olmadığından bence, pürüzlenme ondan. Üstünden geçmeden gidip bir görüşün derim.

lynx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bence o kısmı kısa kesmişler, yapan firma ile o bölgede ileride oluşabilecek olası deformasyon durumunda ücretsiz yeniden kaplama için konuşun derim
Teşekkürler hocam, sabahtan görüşmeler yaptım. Stek Türkiye de yardımcı oldu. Sizin dediğiniz gibi kısa kesilmiş ve oradaki pürüzler parmak ile zorlanmasından ötürü oluşmuş. Uygulamayı tekrar yenileyecekler.
Kullanımda herhangi bir sorun oluşmaz dediler fakat sonuçta göze batıyor o bölge sanki kaput hasarliymiş gibi.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Teşekkürler hocam, sabahtan görüşmeler yaptım. Stek Türkiye de yardımcı oldu. Sizin dediğiniz gibi kısa kesilmiş ve oradaki pürüzler parmak ile zorlanmasından ötürü oluşmuş. Uygulamayı tekrar yenileyecekler.
Kullanımda herhangi bir sorun oluşmaz dediler fakat sonuçta göze batıyor o bölge sanki kaput hasarliymiş gibi.

Ürünlerinin arkasında olmalarına sevindim, @Murat hocamın da dediği gibi arayı çok açmadan hallettirin,
Geçmiş olsun

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Firmanın ürününün arkasında durması güzel bir şey, tonla para verip kaput filmi yaptırıyorsunuz, bende yaptırsam benimde kesinlikle gözüme batardı. İyi günlerde kullanın inşallah.