Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #9,241
Kargolama çok kötü hiç birşeye sarmadan göndermişler.
150 ml çöp oldu bilginiz olsun aynı yerden alırsanız

Geçmiş olsun :( . Sonax distribütörü böyle yapmaması lazım. Doganer'den daha ozensizleri de varmış demek

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye

Yarın doğum günüm kendime hediye aldım :) @MoonDance Emre agabey'ime yardımları için cok tesekkür ederim 1 günde elime ulaştı. Özelliklede aldıgım iki wax'ıda @onurçiko ağabey'im ilk foruma girdigimde önermişti. Herzaman ne sorsam cevap verdi ona da çok tesekkür ederim.
Son kalan wax da sana nasipmiş, iyi günler de kullan kardeşim.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende secho ile balkon camlarını yıkadım, çekçekle sildim güzel oldu :) flowey s3 sıksam nasıl olur acaba :terlisırıtan:
Bence sıkmalısın daha parlak bir görüntü yakalarsın:sırıtan1: bende duşakabin polisajını su kaydırıcısını uyguladıktan sonra bütün balkonlara Koch PW atmayı planlıyorum :sırıtan1:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Yarın doğum günüm kendime hediye aldım :) @MoonDance Emre agabey'ime yardımları için cok tesekkür ederim 1 günde elime ulaştı. Özelliklede aldıgım iki wax'ıda @onurçiko ağabey'im ilk foruma girdigimde önermişti. Herzaman ne sorsam cevap verdi ona da çok tesekkür ederim.
Hayırlı olsun, ürün hakkındaki detaylı yorumlarınızı bekliyorum. Cycde sepette duruyor bakalım ne zaman alınacak. :sırıtan1:

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hayırlı olsun, ürün hakkındaki detaylı yorumlarınızı bekliyorum. Cycde sepette duruyor bakalım ne zaman alınacak. :sırıtan1:
Vallaha şimdi benim bu ilk wax'larım hani daha önce bir kaç urün kullansam yorum yaparım ama bilgi yeterliligim sıfir :) o yüzden bana hersey cok guzel gelebilir :)ama onur agabey önerip te emre ağabey satiyosa kötü degildir onu biliyorum.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Birazda ev detailing. Duşakabinde bakalım iş yapacak mı?

Hayırlı olsun :) ben duşakabin camında pek başarılı olamadım. Şampuan ve sabun artığı fena yapışıyor ve çok çok iyi durulamadıkça zeminde hangi ürün olursa olsun su sağlıklı şekilde kayamıyordu. Yine sonucu paylaşırsanız sevinirim :)

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun :) ben duşakabin camında pek başarılı olamadım. Şampuan ve sabun artığı fena yapışıyor ve çok çok iyi durulamadıkça zeminde hangi ürün olursa olsun su sağlıklı şekilde kayamıyordu. Yine sonucu paylaşırsanız sevinirim :)
Teşekkür ederim :) Zemin güzel hazırlanırsa olumlu sonuç olabilir diye düşünüyorum aslında. O yüzden kil pasta ve m700 yaptıktan sonra uygulama yapmayı planlıyorum. Sonuç ne olacak bende merak ediyorum paylaşımını yaparım :)

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hey gidi atas eskilerin gözü yaşlı yeniler bu ne diyor :D
- şişelerin atımı çok güzel ve kimyasala dayanıklı
- Atas forest ( sodyum hidroksit içeriyor, kokusu çok fresh rahatsız etmiyor ) jant, motor ve kapı aralarında çok memnunum
- tornado ve proxxon 28 660
- tchibo’ dan aldığım fırça ise koltuklardaki Tüy, hayvan kılları Vb şeyler için çok kullanışlı.

Atas özel ilgi alanım

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Beyazı parlatma çabaları :)

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayırlı uğurlu olsun öncelikle güzel günlerde kullanın :) ürünle ilgili daha önceden tecrübeniz oldu mu? Gerçekten parlaklık veriyor mu iddia ettiği kadar? Ya da ilk kez kullanacaksanız yorumlarınızı iletebilir misiniz daha sonradan?