Super Gyu Temizlik Jeli

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Halis mulis (böylemi yazılıyordu :) ) Çin malı (her yanımız Çin malı oldu) temizlik jelinden aldım ve denedim. Kaç zamandır aklımdaydı, hepsiburada.com'da görünce, dedim aliexpress ve türevi yerlerden alıp aylarca beklemektense TR'den alayım 1-2 güne gelsin bende nedir ne değildir bakayım deneme yapayım dedim.
Üründe paraben sülalesinden çeşitli parabenler var. Eldiven ile kullandığımdan tam olarak dokusunu bilmiyorum ama açıkçası paraben mıncıklamak istemediğimden dokusunu da merak ettiğim ile kaldım. Yumuşak ile sert arası deresi bir yoğunlukta, sakız gibi uzatmaya kalkışırsan parçalanmaya başlıyor. Katlayıp yoğurup tekrar kullanabiliyorsunuz, bir nevi kil gibi kullanıp çok kirlendiğinde atıyorsunuz. Kaç defa kullanılabilir bir bilgim yok, ben 3 defa kullanıp çok umduğumu bulamayıp çöpe attım. Bu noktadan da anlyacağınız gibi gitti yine 5 TL :D :D
İlla merak edenler var ise bildik yerlerden temin etmelerini ve en fazla 5 TL ödemelerini tavsiye ederim.

Aha videosu da böyle (Duster'ı bugün temizledim, vurmayın yüzüme yüzüme :D )

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İnceleme için teşekkürler Hakan, merak ettiğim bir üründü. Kesinlikle alınmayacaklar listesine girdi.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Valla test iyi ğrün cacık bizim kıza verecen oyun hamuru gibi :) oynasın oda kimyasal olmaz çöp

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler hakan.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
technologyst' Alıntı:
Valla test iyi ğrün cacık bizim kıza verecen oyun hamuru gibi :) oynasın oda kimyasal olmaz çöp
Biliyorum takıldın ama aman diyeyim , biz oyun hamuru haricinde slime'di, slimer'dı, ...vs'di hiçbirşey vermedik. Yüzünü, elini bile boyattırmadık.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Toz almaya yarar gibi geldi ürün. Onuda süpürge ilefe yaparsın gereksiz bişi olmuş.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi çok sağolasın, kesinlikle alınmaması gereken ürünler listeme girdi ürün:)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Ben cin mali temizleyicilerden cok korkuyorum. Acaba biraktigi kalintilar sagliga zararli olabilirmi diye dusunuyorum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler Hakan abi.

Her gördüğümde "acaba alsam mı?" dediğim bir üründü.

Sayende almayacağım :)