Supernatural Hybrid Nano Wax Dodo Joice İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Esenlikler Nasilsiniz ?

Bugün kü test konugum Supernatural Hybrid Nano Wax Dodo Juice Serisinin hepsi mevcut olup en cok hosuma gideni sizle paylasmak istedim :)

Fiyati 35 Euro

Uygulama Asamasi

Aracimiz yikandi ve kurulandi arac üzerinde herhangi bir uygulama zaten yok yüzey temizligi icin Meguiars M34 Yuzey Temizleme ürünüyle basliyorum cok begendigim kokusuda cok guzel 3D Final Tounch Tarzi bir ürün

Yüzey temizliginden sonra M700 Sprey Tinerle Wax Öncesi hazirligi tamamliyorum.

Supernatural Hybrid Nano Wax Uygulamasi Ürün sert bir yapida Uygulamasi bircok urune gore zor bu sorun degil ancak silmesi rahat.

10 Dk bekledim Meg Black Supreme Shine Bezle sildim silmesi rahat iz veya golgelenme yapmiyor.

Finaller

Finali ve Parlakligi cok guzel ben begendim Hissiyati güzel

Su Testi

Basincli Su Testi

Normal Su Testi

Ben Hem Parlaklik hem de Su itisi olarak gercekten cok begendim bircok markadan kesinlikle iyi Su itisi beni gercekten mutlu etti bu fiyata alinirmi bilemedim ama ben kesinlikle denk gelirse uygun fiyatli tercih ederim Turkiye den bir Alisveris sitesi olan Parlatanadamlar galiba getirecek uygun fiyatli olursa kesinlikle tercih edilir dayanim olarak bence 4/5 yikama gider en az yani 1-1.5 ay diyorum ben daha öteye gidene denk gelemedim :komik:

Uygulama ve Testimiz sona ermistir Kendinize iyi bakin :cicek:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa bu waxdan bendede var ingilterede ilk çıktığı zaman 2 ad almıştım. Dodonun waxları parlaklık olarak iyidir bu hybrit versiyona artı olarak iyide su iticilik eklenmiş.

Dodo juide direk türkiye ye gönderim yapıyordu satıcı birde toplu alışverişte indirimler yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emeğine sağlık :) Ben daha kullanmaya kıyamadım ama o bez torbasını attım galiba :(

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık iyi parlamış. Bir ara radarımdaydı ama fiyatından dolayı vazgeçtim :) Test için teşekkürler

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
@Sefa46 eline sağlık
Emeğine sağlık Sefa bu waxdan bendede var ingilterede ilk çıktığı zaman 2 ad almıştım. Dodonun waxları parlaklık olarak iyidir bu hybrit versiyona artı olarak iyide su iticilik eklenmiş.

Dodo juide direk türkiye ye gönderim yapıyordu satıcı birde toplu alışverişte indirimler yapıyor.

@Dragstar abi bu waxın aynısından varsa 1 kullanımlık yollarmısın bana çok hoşuma gitti

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa hocam eline emeğine sağlık.. finaller çok güzel görünüyor valla bu detay işi kör kuyu her yerden bi ürün çıkıyor imkansız yetişmek.. :gulumsemex::gulumsemex:

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık,
Siyah da şimdiye kadar gördüğüm en güzel parlaklığı vermiş,
Fiyat handikapı dışında söylediğiniz dayanım süresi bence bu kalitede parlaklık için gayet yeterli.
Ben çok beğendim

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline saglik guzel dostum Ürünü bende begendim Parlaklik ve Su iticilik cok iyi seviyede
Tesekkurler kardesim :)

Üstad Eline Emeğine saglik
Kardesim tesekkurler :)

Tesekkurler abi guzel yorumun icin :)

Emeğine sağlık :) Ben daha kullanmaya kıyamadım ama o bez torbasını attım galiba :(
Bez Torbasi otantik duruyor abi ya atmadik :)

Ellerine sağlık iyi parlamış. Bir ara radarımdaydı ama fiyatından dolayı vazgeçtim :) Test için teşekkürler
Fiyati uygun olursa gercekten tercih edilebilecek bir ürün.

Sefa hocam eline emeğine sağlık.. finaller çok güzel görünüyor valla bu detay işi kör kuyu her yerden bi ürün çıkıyor imkansız yetişmek.. :gulumsemex::gulumsemex:
Her gecen gun yeni uretim oluyor ancak sanki bircogu hep birbirinin taklit i gibi hocam ya cok fark goremiyoruz :)

Elinize sağlık,
Siyah da şimdiye kadar gördüğüm en güzel parlaklığı vermiş,
Fiyat handikapı dışında söylediğiniz dayanım süresi bence bu kalitede parlaklık için gayet yeterli.
Ben çok beğendim
Ne deseniz haklisiniz ürün cok basarili gercekten :)

Hakkını fazlası ile vermiş Dodo emeğinize sağlık.
Tesekkurler hocam :)

Eline sağlık kardeşim, ben beğendim wax ı. Parlaklığı oldukça iyi, çok hızlı su itiyor gerçekten. E daha ne olsun. Başarılı ürün.
Aynen oyle abi daha ne olsun bundan ötesi yok :)

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Sefa46 inceleme için teşekkürler. Ben şu sprey m700 ü merak ediyorum. Diğer türlü 5 litresi ortak bul al böl çok zor oluyor. Birde saklaması sorun, ürün uçuyor vs... Bu şekilde sprey alınca sikkens den performans ve tüketim olarak farkı var mı? Kullanım kolaylığı olarak uzaktan bakınca 10/10 gibi duruyor. Bir şişe bir araca uygulama öncesi yeter mi?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Kanki eline sağlık şu iticilik parlaklık harika olmuş :)
Kankim tesekkur ederim :)

Eline sağlık dostum iyiymiş, ancak 100 ml. için 35 euro, :rolleyes:
Abi 35 Euro konusunda haklisin :)

Elinize sağlık hocam:)
Final fotoğrafları parlaklığı göz kamaştırıyor :)
Hocam Tesekkur ederim :)

@Sefa46 inceleme için teşekkürler. Ben şu sprey m700 ü merak ediyorum. Diğer türlü 5 litresi ortak bul al böl çok zor oluyor. Birde saklaması sorun, ürün uçuyor vs... Bu şekilde sprey alınca sikkens den performans ve tüketim olarak farkı var mı? Kullanım kolaylığı olarak uzaktan bakınca 10/10 gibi duruyor. Bir şişe bir araca uygulama öncesi yeter mi?
1 Sprey Aerosol Rahat 3 araci cikartir aerosol seklinde oldugu icin tuketim az diger turlu sprey siselerin tuketimi daha coktur :)birde wax uygulama oncesi cok cok iyi kullanmasi rahat.

Son düzenleme: