Swisswax Onyx İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkez e Selamlar Arkadaşlar Nasilsiniz ?

Hemen hemen artik her Cuma test yayinlamaya başladik müsait oldukca bugün kü test konugumuz Meşhur,Lüks,Pahali ve Premium olan Swisswax Onyx i inceleyecegiz Detayli Test ve Sunum Sizlerle

Swisswax Onyx

Fiyati 50 Ml 29 Sterlin 200 Ml 90 Sterlin
Kokusu Muazzam harika Cok İyi
Kutusu ve kapagi kendine özel gayet sik ve premium bu sekilde bu kalitede kutusu olan hicbir ürün yok Zymöl de buna dahil.

Detailforuma Özel Paylaşim Sizlerle:cool:

Test e Başliyoruz :)

Aracimiz Kahverengi Talisman Neden bu rengi sectigimi finalde anlarsiniz :)

Aracimiz her zamanki gibi yikandi ve Yüzey temizlogi icin M700 le hazirlandi.

Swisswax Onyx

Uygulamasi Cok İyi Kokusuna ben bayildim ya harika kokusu icin bile alirim ben bu ürünü.

Silmesi cok rahat kisa tüylü silme beziyle tek seferde zorlanmadan silebiliyorum.

Finaller

Açik Alanda ve Kapali Alanda

Testler

Yukaridaki Parlakligi ve Göz Kamastiran Derinligi gördükten sonra Su testi yapmaya gerek yok dedim ama yine de merak edenler icin yaptim ve paylasiyorum :)

Basincli Su Testi

Kova Su Testi

Bir Testimizin daha sonuna geldik Swisswax Onyx bir Carnauba Wax tir.Dolayisiyla Si02 icermediginden su itis konusunda bir iddasi yoktur ancak o seviyede bir su itiş performansi vardir ben çok begendim fiyatlari aslinda uygun bizim para birimi malesef boynu bükük kaliyor dövize karşi ürün ün kokusu gercekten cok iyi Bu ürün Pinnacle Souveran,Zymol İtal,Zymol Glasur,Blackfire Carnauba ,Viktoria Collectors,Britemax Vintage,Chemical Guys 50/50 Concours ve Pinnacle Signature ile cok güzel yarisir ilerleyen zaman da yukarida saydiklariminda testini paylasirim bir sonraki testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin :)

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Eline sağlık sefa hocam. Gerçekten parlaklık çok güzel. Waxi beğenmene sevindim.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam eline sağlık. Bende de zuffenhausen var cidden kutusu çok özel ve premium. Ben en çok o bıraktığı ıslak görünüme bayılıyorum

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa parlaklık muhteşem görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Sefaaaaa, ahiretliğim, gadam, kardeşim..

Eline dökülecek suyun ibriğini bile tutmaya detaycı zor bulunur, valla helal olsun ellerine emeğine sağlık.:alkis:

Umarım bu wax’ın testi daha önce yapılmamıştır(!) :sussx:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Sefa46 eline sağlık sefa hocam., harika derinlik katmış., victoria wax markası sanırım dükkanı kapatmış diyorlar., kullandığınız wax pad ‘den memnun musunuz.? Markası nedir

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık sefa hocam parlaklık cidden mükemmel ne desek boş artık böyle testlere:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık, yani söyleyecek bişi bulamadım :)
Tesekkur ederim :)

Eksik olma hocam eline sağlık, kesene bereket. :alkıssx:
Tesekkurler.Hocam :)

Araç rengi güzel, wax da güzel, güzel güzel izledik güzel insan ;)
Abi Kralsin Tesekkur ederim :)<3

Adam gta da hile ile oynuyormuş gibi detay yapıyor:smilex: . Gölgede ayrı güneşte ayrı mükemmel duruyor boya eline sağlık
Yorum icin tesekkurler dostum eyvallah <3:)

Eline sağlık sefa hocam. Gerçekten parlaklık çok güzel. Waxi beğenmene sevindim.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Tesekkur ederim :)

Tek kelime ile muazzam,
elinize, kolunuza ,kesenize sağlık, araç rengi de gerçekten çok güzelmiş
Arac rengini özellikle sectim hocam derinligi tam anlayabilecegimiz bir aracti tesekkurler guzel yorum icin :)

Hocam eline sağlık. Bende de zuffenhausen var cidden kutusu çok özel ve premium. Ben en çok o bıraktığı ıslak görünüme bayılıyorum
Hocam Tesekkurler Wax in kutusu bu markaya özel premium ve cok şık olmus gercekten finalleri cok iyi zuffen i kullanmadim ama Samurai nin de bundan farki yoktu :)

@Sefa46 Bu Kacinci Level :) Yalniz Rengi Muhtesem seçmişin harika yansima ve parlaklik olmuş.Eline Saglik Dostum
Tesekkurler dostum :)

Valla harikasin sefa hocam böylesine güzel uygulamarı gordukçe heycanlaniyor insan ürüne diyecek yok eline emegine saglik
Kardesim sonuna yetistin ama uygulama gercekten guzel.oldu :)

Emeğine sağlık Sefa parlaklık muhteşem görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Tesekkur ederim :)

Sefaaaaa, ahiretliğim, gadam, kardeşim..

Eline dökülecek suyun ibriğini bile tutmaya detaycı zor bulunur, valla helal olsun ellerine emeğine sağlık.:alkis:

Umarım bu wax’ın testi daha önce yapılmamıştır(!) :sussx:
Kardesim guzel yorumun icin tesekkurler Wax in Testini yapan olmamis İlk lerin adresi olma yolunda ilerliyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi :)

@Sefa46 eline sağlık sefa hocam., harika derinlik katmış., victoria wax markası sanırım dükkanı kapatmış diyorlar., kullandığınız wax pad ‘den memnun musunuz.? Markası nedir
Hocam Tesekkur ederim Viktoria ya tam hakim degilim ama ürünleri hemen hemen cok yerde satiliyor Wax Pad i bu Cinli yani Meguiars ve Sgcb benzeyenler ve bunlara gore de basarili 2 sene once 20 li 2 paket almistim halen de kullaniyorum ezilip bukulmuyor icine çökmüyor benim aldigim 3D nin di surdaki linkte var Firma guvenilir ben bir kac defa alisveris yaptim

3D Cila Pedi Siyah | www.eboyam.com

Ayni Pedlerin birde Befar Marka olani var son zamanlar da Befar in pedleri fena degil seviyede kalite olarak 3D ile ayni ped dir diye dusunuyorum

Befar Pasta Cila El Pedi | www.eboyam.com

Bu Arada 20 li paketi 150 tl ye almistim 2 yil önce :)

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Ellerine kollarına sağlık Sefa hocam, Allah kesene bereket versin de rüyamızda ve YouTube’a görebileceğimiz ürünlere yakından bakma fırsatı bulmaya devam edebilelim :) Ellerine sağlık tekrardan. Parlaklık gerçekten muazzam görünüyor. Kokusunu nasıl tarif ederdin?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık sefa hocam parlaklık cidden mükemmel ne desek boş artık böyle testlere:)
Hocam Tesekkurleer guzel yorumun icin :)

Ellerine kollarına sağlık Sefa hocam, Allah kesene bereket versin de rüyamızda ve YouTube’a görebileceğimiz ürünlere yakından bakma fırsatı bulmaya devam edebilelim :) Ellerine sağlık tekrardan. Parlaklık gerçekten muazzam görünüyor. Kokusunu nasıl tarif ederdin?
Hocam Guzel yorumun icin gercekten cok tesekkur ederim Sagolun Ürün ün kokusu Tropikal Meyve Aromasi gibi kokuyor tam emin olamadim ama iyi yani :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Üstad işi zirveye çıkardın beklentiler çok yükseldi üstesinden geliyorsun maşallah
Ürüne yorum yapmaya gerek yok:terlisırıtan: