Tac sistem moonlight,sonax pns,carpro lite testi

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Konuya güncelleme yapalım bu yıkamada carpro diğerlerine göre zayıflamaya başladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elinize sağlık
Dayanım olarak moonlight başı çekeceğini düşünüyorum
Tamamlayıcı ürünler olduğu için carpro da işini yaptığını düşünüyorum

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Güncel test videomuzu ekleyelim yağmur çamurlu yolculuktan sonra ön yıkama ve çift kova yıkama yaptım. Sonuç olarak ürünlerden halen daha kopan olmadı. İzlemeye devam

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
İzinde oldugumdan foruma bakamamıştım konuyu takipteydim abi galiba kazanan car pro lite oldu. Arka çamurlukta hidrofobik özellik digerlerine göre daha fazla gibi

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Carpro ilgimi çekti, arabayı değiştirince artık bir tane yeni araba namına alırım ya da 3 ortak danaya girer gibi de alınabilir :D tek seferde hepsini bitirir kurtuluruz :taraa: Eline sağlık, kesene bereket abi. :alkıssx::alkıssx::begenixx:

Detail-Box

Acemi Detaycı
Üye
Kesinlikle tarafsız bir yorum yapmak isterim .

Ürünler eşit şartlarda değiller. Eşit şekilde kirlenmiyorlar. Bu testte yoldan, çamurdan en çok ve çabuk etkilenen öncelikle moon light sonra pns ve sonra car pro olacaktır. Kendi araçlarınızın kirlenme koşullarına göre de bakıp değerlendirebilirsiniz.

Bunun haricinde test güzel bir izlenim olmuş. Genel koşullarda özensiz sürücülerde bile Moon Light 'ın dayanımı hakkında çok olumlu yorumlar alıyoruz. Bu video da 3 tam ay sonunda hala bir şeyler yapabildiğini gösterdiği güzel bir test olmuş, teşekkür ederiz :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kesinlikle tarafsız bir yorum yapmak isterim .

Ürünler eşit şartlarda değiller. Eşit şekilde kirlenmiyorlar. Bu testte yoldan, çamurdan en çok ve çabuk etkilenen öncelikle moon light sonra pns ve sonra car pro olacaktır. Kendi araçlarınızın kirlenme koşullarına göre de bakıp değerlendirebilirsiniz.

Bunun haricinde test güzel bir izlenim olmuş. Genel koşullarda özensiz sürücülerde bile Moon Light 'ın dayanımı hakkında çok olumlu yorumlar alıyoruz. Bu video da 3 tam ay sonunda hala bir şeyler yapabildiğini gösterdiği güzel bir test olmuş, teşekkür ederiz :)
Yorum için teşekkürler. Aslında e39 arka çamurluk üzerini kirletir ama jeep de kaputu ortadan ikiye bölüp güzel bir polisaj sonrası iki ürünün testini başlatayım.

Son düzenleme: