Tanışma ve kafamdaki sorular

mehmetktl0624

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba.
Aranızda yeniyim. Tüm üyelere sağlıklı, mutlu, temiz kazasız belasız günler diliyorum. Birkaç soru var kafamda eğer yardımcı olursanız sevinirim.
1- direksiyon matlaştırmak istiyorum tavsiye ettiğiniz ürün varmı ? (Valet pro apc aldım ama henüz kullanmadım öneriyor musunuz ?)
2- Araç plastik aksamlarında genel bir temizleyici ürün kullanmak istiyorum tavsiye var mı ?
3- Koltuktaki yüzeysel kücük izler, lekeler icin ve kol dayama kapı kumaşları gibi kullanıma bağlı olarak kirlenmiş yüzeylere ne kullanabilirim ?
Elimde valet pro apc var bu 3 soru icinde işimi görür mü ? (500 ml olan)

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
selamlar h.geldiniz.
1-deri aksamlarda kesinlikle deri temizleyiciler kullanılmalı. apc vb. ürünler bir zaman sonra deride bozulma yapıyor.ben derilerde turtle wax deri temizlik ve bakım kremini kullanıyorum fena değil. istersen daha profesyonel ürünler var Deri Klinik - Deri Temizliği ve Bakımı, Deri Tamiri, Deri Boyama buradan bakabilirsin
2-Plastik aksamlarda Auto finesse-spritz kullanıyorum gayet memnunum dilersen Koch chemie-ts de güzel ürün denenebilir.
3-Koltuktaki lekeler için valet pro-carpet cleaner kullanabilirsin yada koch chemie pol star da kullanabilirsin. (koch chemie pol star deri,alkantara,kumaşta da kullanılıyor)

rutin temizlikte apc kullanmanı tavsiye etmem bir zaman sonra beyazlama ve renk değişimleri gerçekleşebilir.çok örnekleri var çünkü.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim.

Deri aksamda apc kullanmayın, koch chemie polstar deride, plastikte ve kumaşın rutin temizliğinde işinizi görecektir.

Kumaşta valet pro apc kullanılabilir ama arındırması zahmetli olur kusma yapma ihtimali var ben çok verimli bulmuyorum. Polstar yetersiz gelirse valet pro carpet cleaner işinizi görecektir. Hepsi konsantre ürünler dikkat edin.

mehmetktl0624

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim.

Deri aksamda apc kullanmayın, koch chemie polstar deride, plastikte ve kumaşın rutin temizliğinde işinizi görecektir.

Kumaşta valet pro apc kullanılabilir ama arındırması zahmetli olur kusma yapma ihtimali var ben çok verimli bulmuyorum. Polstar yetersiz gelirse valet pro carpet cleaner işinizi görecektir. Hepsi konsantre ürünler dikkat edin.
Hocam peki kimyasal içerikli bir ürün yerine daha doğal, az maliyetli ve kolay erişilebilecek alternatif bir ürün varmı ?