Tavan kuş pisliği yanığı çelik rötüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak1616

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Aracımın tavanında boya atmaları var kuş pisliği sebepli. Çelik rötüş acaba buna uygulanabilir mi. Tamamen gidermese de çoğunlukla görünüşü azaltır mı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Aracımın tavanında boya atmaları var kuş pisliği sebepli. Çelik rötüş acaba buna uygulanabilir mi. Tamamen gidermese de çoğunlukla görünüşü azaltır mı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Öncelikle Sizi Tanisak iyi olurdu İsminiz ve Nereden Yaziyorsunuz,Araciniz Marka Model Nedir :)

Burak1616

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Afedersiniz. İyi akşamlar. Adım Burak, İstanbuldan katılıyorum. Araç egea 1.3 multijet siyah

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhaba, hoş geldiniz. Fotoğraflardan gördüğüm kadar yorumlayabilirim; vernik çatlamaya yakın bir noktaya gelmiş. Genelde bu dereceye kadar olan yanıklarda verniğin tamamı veya tamamına yakın kısmı yandığı için %100 düzelme mümkün olmuyor. Rötüş ile alakalı bir durum zaten değil bu. Vernik kalınlığı müsaitse belki bir miktar düzelme olabilir ama incelme olacağı için ileride güneş yanığı riski artacak. En sağlıklı çözüm boyatmak olacaktır.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Afedersiniz. İyi akşamlar. Adım Burak, İstanbuldan katılıyorum. Araç egea 1.3 multijet siyah
Hoşgeldiniz Keyifli ve Aktif Forumlar

@Berkay kardesime bende katiliyorum Resimden Göründügü kadar Zimpara+Polisaj kurtarmaz gibi duruyor tabi yine de belli olmaz ancak Çelik Rotüs luk bir is degil onun icin boşluk girinti lazim.

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya

zamanında benim aldığım aracın kaputu komple kuş pisliği ile kaplıydı birde üstüne pasta işlemi yaptırmıştım yapılan yerde pisliği geçireceğim diye verniği yakmışlardı. Birde pasta işlemi yapıldıktan sonra bu izler daha da belirgin hale geliyor maalesef. Sonrasında bir yere rötuş boyası yaptırdım izler baya baya gitti ve eksperde hiçbir şekilde boya olarak geçmedi.

Burak1616

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aslında tavanda kuş pisliğinden vernik gitti zaten boyası da attı altta astarı gözüküyor çıkıntılık var yani. Floryada zeus diye bir yer ile görüştüm telefondan bu fotoğraflarla eğer astar alttan gözüküyorsa çelik rötüş olur dedi ama yüzde 100 kapatmaz yüzde 80 kapatır dedi.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Benimde benzer tecrübem olmuştu, videodaki arkadaşı izleyerek yapmıştım ve %90 oranında sonuç almıştım, size de atayım bir inceleyin.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Aslında tavanda kuş pisliğinden vernik gitti zaten boyası da attı altta astarı gözüküyor çıkıntılık var yani. Floryada zeus diye bir yer ile görüştüm telefondan bu fotoğraflarla eğer astar alttan gözüküyorsa çelik rötüş olur dedi ama yüzde 100 kapatmaz yüzde 80 kapatır dedi.
O astar değildir çoğu yerde yanmış boyadır beyazlayan. Sorunuza cevap bulmuşsunuz, konu yeni cevaplara kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...