tavsiye

pencetr

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
abiler selam sıfır araç aldık ppf kaplattırdık bu işlerde acemiyim ve bilmeden ön yıkama kova yıkama hızlı cila ve bez için bu ürünleri sipariş verdim dogru mu yapmısım yanlıs mı yada ne yapsam dogru olur yardımcı olursanız sevinirim birde iç temizlik için öneri alabilirim

enesengun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANTALYA
Selamlar hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.
- Ön yıkama şampuanı olarak adbl yeti
- İç mekanda uzun süre af spiritz kullandım ama toz çekme olayından dolayı car pro qd ve koch chemie ts kullanıyorum bunlardan daha memnunum.
- Araç kurulama havlusu olarak kesinlikle le black hole
- Hızlı cila wax için adbl syntetic wax veya vonixx blend sprey wax
- Temaslı yıkama şampuanı içinse vonixx v-floc
Bu ürünler başta Sefa hocam olamk üzere forumdaki değerli kişilerin önerileriyle kendi deneyimlerime göre en memnun kaldığım ürünlerdir.

Srt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bendede ppf var gyeon wet coat’u bende almıştım ilk olarak ama mallesef beklediğim kadar çıkmadı, ppf den dolayı olabilir 2 hafta gidiyor yağmur bir 2 gün yağarsa onun yerine polytop gloss protect aldım 200/1 karışım oranı var foam lance 100/1 şeklinde koyup sıkıyorum aynı süreyi veriyor oda f/p olarak daha iyi geldi. Parlaklık konusunda gyeon ufak bir tık daha iyi ama aradaki fiyata yıkama başında değmez bence kendi düşüncem(ayrıca ppfler zaten parlaklık ve su iticiliği kazandırması lazım ürünün ilk zamanlarında).İç temizlik olarak koch chemie polstarı öneririm hem ph7 hemde kumaş alcantarada nerdeyse her yüzeyde kullanalıbilir 10/1 karılım oranı ile kullanın sizin aracınızın içine kalmış ürün yani.Birde sonda mat bir yüzey sonrasında deriye uygularsanız deri koruma yapmanızı öneriri güzel bir finish oluyor.