Tavsiyelerinizi bekliyorum

Burki54

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Hayırlı günler hayırlı akşamlar herkese , öncelikle burası detail forum’u detail ile ilgili bir konu olmadığı için özür diliyorum. Aracımda eski sahibinden kalma ufak bir nazarlık var ve benim gözüme batıyor bunun tamiratı döşemeciler mutlaka yapıyordur ama kendim el emeğimle bu eksiği gidermek istiyorum bu araçlardaki kullanılan deri ne deri olarak geçiyor bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim sipariş vericem o bölgeyi kaplamak için fakat deri ne tür bir deri bilemediğim için konu açma gereği duydum. Teşekkürler.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Suni deridirde, renk için boya yada o tona yakın bişi bulmak lazım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
suni deri yada sentetik deri diye geçer. bütün döşemecilerde mutlaka vardır. ufak renk skalası örnekleri rengi bulmanda yardımcı olacaktır.

ama benim tavsiyem kesin yapacaksan önce o bölümü sök. altan bir parça kes yanında olsun karşılaştırmak için örnek niteliginde faydalanırsın.

tabi en önemlisi o bölümün nekadar ebata ihtiyaç duydugu. onada bakman için yine sökmen gerekecek .:) sonra ''az almışım tüh yetmedi'' olmasın. bu önemli .

birde desenli büyük yada küçük seçenekleri vardır. bunada dikkat et. iki kapıyı yapacaksan sorun olmaz ama tek tarafta şekiller birbirini tutmaya bilir. buda önemli
önemli internetten almanı tavsiye etmem.

söktügün derinin kalınlıgıda önemli .:) eni etli tabiriyle olan 4mm üstü bir parça alırsan şişme yapar tam oturmaz.

mümkün mertebe bire birini almaya çalış . renk- desen kalınlık. boy gibi .

bulundugun şehirde koltuk - sandalye döşemeciler sana yardımcı olacaktır.

yok kırsaldayım diyorsan n11 de arat. satıcılarla önce konuş aracın modelini deri özelliklerini filan ondan sonra alın yap .

'' hepsine olur abi'' lafına kanma. bi seçenek , olduda bulamadın istedigin rengi diyelim araç rengi bi tuning yapabilirsin tüm kapıları. ( masraflı olur gerek yok )

kolay gelsin .

Burki54

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sakarya
suni deri yada sentetik deri diye geçer. bütün döşemecilerde mutlaka vardır. ufak renk skalası örnekleri rengi bulmanda yardımcı olacaktır.

ama benim tavsiyem kesin yapacaksan önce o bölümü sök. altan bir parça kes yanında olsun karşılaştırmak için örnek niteliginde faydalanırsın.

tabi en önemlisi o bölümün nekadar ebata ihtiyaç duydugu. onada bakman için yine sökmen gerekecek .:) sonra ''az almışım tüh yetmedi'' olmasın. bu önemli .

birde desenli büyük yada küçük seçenekleri vardır. bunada dikkat et. iki kapıyı yapacaksan sorun olmaz ama tek tarafta şekiller birbirini tutmaya bilir. buda önemli
önemli internetten almanı tavsiye etmem.

söktügün derinin kalınlıgıda önemli .:) eni etli tabiriyle olan 4mm üstü bir parça alırsan şişme yapar tam oturmaz.

mümkün mertebe bire birini almaya çalış . renk- desen kalınlık. boy gibi .

bulundugun şehirde koltuk - sandalye döşemeciler sana yardımcı olacaktır.

yok kırsaldayım diyorsan n11 de arat. satıcılarla önce konuş aracın modelini deri özelliklerini filan ondan sonra alın yap .

'' hepsine olur abi'' lafına kanma. bi seçenek , olduda bulamadın istedigin rengi diyelim araç rengi bi tuning yapabilirsin tüm kapıları. ( masraflı olur gerek yok )

kolay gelsin .
Aynen ben panzotu sökeyim zaten sadece o bölüm sökülüyor döşemecilerdende kumaş araştırayım en mantıklı öyle olur yorumunuz için teşekkürler ben cevabımı aldım

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araç marka modeli ve yılı nedir? Onu yaptıracağınız rakama çıkmacılardan komple kapı içini alabilirsiniz belki?