Tavsiyelerinizi Bekliyorum

mustafautku50

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Merhabalar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Değerli forum üyelerinin bilgilerine ihtiyacım var.

Karcher k4 compact car cit basınçlı yıkama makinesi aldım fakat kullanacağım ürünler hakkında bilgim yok. Ön yıkama için foamlance kullanabileceğim bir ürün arıyorum. Arabalarımda herhangi bir boya koruma uygulaması yok. Makine almadan önce Sonax ve Autoglym Shampoo Conditoner ile yıkıyordum. Bir arkadaş tavsiyesi üzerine aldım bu ürünleri. Şimdi sizden ricam almam gereken ürünler hakkında bana destek olurmusunuz? Elimde olan ürünlerin listesi şu şekilde:

Sonax turuncu şampuan
Autoglym Conditoner
Sonax lastik parlatıcı jel
Meguiars wash mitt
Valetpro kurulama bezi

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@mustafautku50, foam lance forumda autobrite in foam lance var, ön yıkama şampuanı olarak auto brite magifoam öneririm üstüne tanımam. Şampuan zymöl öneririm, ama bulması, bunun dışında kova şampuanı da forum satış konularında var.

mustafautku50

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
@mustafautku50, foam lance forumda autobrite in foam lance var, ön yıkama şampuanı olarak auto brite magifoam öneririm üstüne tanımam. Şampuan zymöl öneririm, ama bulması, bunun dışında kova şampuanı da forum satış konularında var.
önerileriniz için teşekkür ederim hocam. Ankarada detailing dükkanından alışveriş yapıyorum alternatif başka yer var mı bildiğiniz?

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
önerileriniz için teşekkür ederim hocam. Ankarada detailing dükkanından alışveriş yapıyorum alternatif başka yer var mı bildiğiniz?
Ankarada dby detailing var birlikte, safir var yaşamkentte alternatif olarak ama benim size tavsiyem forumu ve diğer firmaların kampanyalarını takip ve tercih etmeniz yönünde olur. Forumda @Murat, bey var Ankara’da forum genelinde ailemizin tedarikçisi diye geçer kendileri :) bence çoğu ürün konusunda yardımcıda olabilir.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@mustafautku50 foamer arıyorsanız Bear Force markasının 0.6 litrelik foam lance'ı elimde mevcut. Bunun dışında istediğiniz ürünleri özel mesajla gönderirseniz elimde varsa yardımcı olayım.